M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, ianuarie 17, 2009

Akcent - That 's my name

 Akcent - That 's my name

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Regia: Thor Freudenthal
In rolurile principale: Emma Roberts, Jake T. Austin
Gen: Comedie, Familie
An: 2008 SUA (lansare 2009)
Despre: O comedie simpatica ce ne arata cat de departe poti ajunge cu putina dragoste si putina imaginatie. Andi, 16 ani, si fratele ei mai mic, Bruce, se muta intr-un casa de copii cu reguli stricte in ceea ce priveste animalele de companie. Ei sunt pusi in situatia de a cauta o noua casa pentru catelul lor Friday.
Copii dau din intamplare peste un hotel abandonat, unde singurii locatari sunt alti doi catei ce se refugiaza aici de hingheri. Andi si Bruce planuiesc sa salveze toti cateii vagabonzi gasiti pe strada, sa aiba grija de ei, sa se joace cu ei si sa ii tina departe de hingheri.

Bruce este un inventator genial, ce creaza numeroase dispozitive menite sa asigure securitatea cateilor si sa le ofere distractia necesara cat timp ei sunt la scoala. In foarte scurt timp, ei transforma vechiul hotel intr-un loc cu adevarat magic, un camin atat pentru catei cat si pentru ei insisi. Problemele apar cand politia primeste reclamatii in urma zgomotelor, Andi si Bruce trebuie sa se foloseasca de toate inventiile trasnite ale lui Bruce pentru a se asigura ca nimeni nu va descoperi cine i-a lasat pe catei inauntru. Sursa: cinemarx.ro

Download Subtitrare Hotel pentru catei (Hotel for dogs) 2008: momentan nedisponibila, nu a aparut

Trailer:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia: Nikhil Advani
In rolurile principale: Akshay Kumar, Roger Yuan, Mithun Chakraborty
Gen: Comedie, Actiune
An: 2008 India (lansare 2009)
Despre: Sidhu este un simplu taietor de legume din Chandni Chowk - New Delhi, care tanjeste sa scape de existenta lui banala si mizera, motiv pentru care apeleaza la astrologi, ghicitori in carti de tarot sau fachiri falsi, in ciuda eforturilor tatalui sau Dada de a-l readuce cu picioarele pe pamant. Destinul sau pare sa se schimbe atunci cand doi chinezi il considera o reincarnare a razboinicului Liu Shengh si il iau impreuna cu ei in China pentru a-i ajuta sa scape un sat intreg de sub stapanirea opresiva a unui ticalos pe nume Hojo.

Fiind demascat de catre oamenii lui Hojo, care dezvaluie tuturor faptul ca Sidhu nu este decat un bufon si nicidecum reincarnarea unui razboinic din trecut, acesta jura sa se razbune pentru umilinta indurata si sa devina omul de care au nevoie localnicii respectivului sat chinez pentru a se elibera. Cu ajutorul unui maestru kung-fu, care il invata sa lupte, dar mai ales avand-o alaturi pe frumoasa Sakhi de care s-a indragostit, Sidhu trebuie sa se descurce intr-o lume populata de asasini, ticalosi megalomani, inventatori nebuni, femei fatale si mistici chinezi. Sursa: cinemarx.ro

Download Subtitrare Made in China (Chandni Chowk to China) 2008
: nu este aparuta, reveniti mai tarziu

Trailer:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
 O melodie mai veche dar foarte frumoasa
Eiffel 65 - Blue


merci silviu
Aboneaza-te aici prin orice feed reader