M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Regia: David S. Goyer
In rolurile principale: Gary Oldman, Odette Yustman
Gen: Thriller, Horror
An: 2008 SUA (lansare martie 2009)
Producator: Platinum Dunes
Despre: Daca nu ai vazut de mult timp un film Horror in adevaratul sens al cuvantului si ai pofta sa vizionezi unul, The Unborn trebuie vizionat. In rolul principal se afla Sendak (Gary Oldman) care o ajuta pe tanara femeie de 19 ani Casey Beldon (Odette Yustman) care este posedata de un spirit malefic.

Subtitrare The Unborn 2008 - 2009 Download: momentat nedisponibila

Trailer:

Deci caut ca un prost cu ce cod se poate afla ce versiune de Symbian foloseste telefonul meu Nokia N70. Stiu ca e format din cateva cifre, dar nu mai stiu care :(
Cine stie sa lase un comentariu !
Regia: Sean Anders
In rolurile principale: Josh Zuckerman, Amanda Crew
Gen: Comedie
An: 2008 SUA
Producator: Summit Entertainment
Despre: Timidului absolvent de liceu Ian nu prea i-a placut sportul si asta se vede. Fizicul de tocilar nu-l impiedica pe Ian sa-si lipeasca fata pe corpul unui bodybuilder si sa agate pe net o superba care se da drept "Dra Delicioasa". Ca s-o intalneasca, pustiul fura masina fratelui sau homofob si-si ia in aceasta calatorie de-a dreptul initiatica si cei mai buni prieteni. Bineinteles, toti trec prin nenumarate aventuri.

Subtitrare " In SEXcursie ( Sex Drive ) 2008 " download: nu este inca disponibila

Trailer:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia: Gary Winick
In rolurile principale: Kate Hudson, Anne Hathaway
Gen: Romantic, Comedie
An: 2008 (lansare 2009) SUA
Producator: Firm Films
Despre: Romanticele "de serviciu" Anne Hathaway si Kate Hudson ajung in sfarsit in fata altarului! Problema este ca personajele lor, doua foarte bune prietene, si-au programat nunta in exact aceeasi zi. Cand devine clar ca niciuna nu va ceda locul celeilalte, incepe un adevarat razboi miza fiind invitatii comuni, biserica, preotii, accesoriile si asa mai departe. Pana unde vor merge cele doua si care vor fi primele victime?

Subtitrare Download: Subtitrare indisponibila

Trailer:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Sunt singur CUC-uleţ