M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, decembrie 31, 2008

Uratura Politica !

Boc, Boc, Boc ! La usa ta, vreau sa iti urez ceva: Iti doresc sa fii Nastase sa ai minim 4 case, iti urez sa fii Videanu ca sa vinzi borduri tot anul, sa fii mai istet ca Geoana, sa ai bani ca si Prigoana, sa bei tuica doar cu toiu ca nea Nicu Vacaroiu, ca Basescu bun barbat ca sa dormi cu Udrea-n pat ! Asta am avut de spus, La Multi Ani ! Moralul sus !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
╔══╦══╦══╦══╗
╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║
╔═╝║║║║║║║╚╝║
║╔═╣║║║║║╠═╗║
║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║
╚══╩══╩══╩══╝

La multi ani !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia: Roland Emmerich
In rolurile principale: Camilla Belle, Nathanael Baring
An: 2008 (SUA)
Gen: Aventuri, Romantic
Producator: Warner Bros. Pictures
Despre: Un tanar vanator de mamuti, D`Leh (Nathanael Baring) traieste intr-o vale preistorica in munti alaturi de iubita sa Evolet (Camilla Belle). Intr-o dimineata un grup de vanatori necunoscuti ataca satul in care cei doi traiasesc, luand prizonieri pe majoritatea populatiei si pe Evolet. D`Leh impreuna cu cativa oameni pleaca pe urma prizonierilor, iar pe drum intalnesc foarte multe obstacole. Dupa multe cautari, la fiecare oprire li se mai alatura cate-un trib, astfel formad o mica armata. Intr-un sfarcit D`Leh si armata salveaza prizonierii si pe Evolet.

Subtitrare: Click aici.

Trailer:


Regia: Phyllida Loyd
In rolurile principale: Colin Firth, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard
An: 2008 (SUA)
Gen: Romantic, Drama, Muzical, Comedie
Producator: Littlestar Productions
Despre: Filmul se bazează pe muzica formaţiei ABBA. În film este vorba de o fată pe nume Sophie Sheridan care doreşte să-şi cunoască tatăl. În apropiere de data nunţii ei, ea, vine acasă cu trei bărbaţi Sam, Bill si Harry, cu care mama sa Donna avuse aventuri in urmă cu 20 de ani in Grecia, într-o vacanţă.

Subtitrare: Click aici.

Trailer:


Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia: Robert Luketic
In rolurile principale: Kevin Spacey, Laurance Fishburne, Kate Bosworth, Jim Strugess

Gen: Drama
An productie: 2008 SUA
Producator: Relativity Media
Despre: „Sansa vietii lui”, filmul de aventuri al casei Columbia Pictures, este inspirat de povestea adevarata a unui grup de tineri supradotati, care au pacalit Vegas-ul cu milioane de dolari.
Ben Campbell (Jim Sturgess) este un student timid, dar stralucit, la M.I.T.(Institutul de Tehnologie din Massachusetts) care – avand nevoie de bani pentru taxele scolare – gaseste solutia în jocurile de noroc. El este recrutat de un grup format din studentii cei mai inteligenti ai facultatii, care se duc la Las Vegas în fiecare week-end, înarmati cu identitati false si cu know-how-ul capabil sa pacaleasca jocul de blackjack, pentru a iesi castigatori. În frunte cu Micky Rosa (Kevin Spacey), profesorul lor de matematica, care e foarte putin ortodox si un geniu în statistica, ei au spart codul jocului de noroc. Numarand cartile si folosind un sistem complicat de semnale, echipa poate sa învinga cazinoul în stil mare. Fascinat de perspectiva banilor, de stilul de viata din Vegas si de coechipiera sa isteata si sexy, Jill Taylor (Kate Bosworth), Ben începe sa întinda coarda prea tare. Desi numaratul cartilor nu este ilegal, miza e foarte mare. Numaratul cartilor nu este singura provocare; în plus, el trebuie sa aiba grija sa fie întotdeauna cu un pas înaintea sefului securitatii cazinoului: Cole Williams (Laurence Fishburne.) Sursa: cinemagia.ro

Subtitrare: Click aici

Trailer:

Regia: Andrew Stanton
In rolurile principale: Ben Burtt, Fred Willard
Gen: Animatie , Romantic, Aventuri , Comedie, SF
An: 2008 SUA
Producator: Pixar Animation Studios

Despre: Este anul 2700, iar Pamantul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesabuit. Oamenii au plecat de pe Terra lasand in urma o armata de mici roboti a caror sarcina este sa faca planeta iarasi locuibila. In urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se indragosteste de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evolueaza operatiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, sa-si afle un camin in Univers. Se va transforma el in realitate? sursa: cinemagia

Subtitrare Wall-E: Click aici.

Trailer Wall-E:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
gia: David Frankel
In rolurile principale: Jennifer Aniston, Owen Wilson
Gen: Comedie , Familie
An: 2008 SUA
Producator: Fox 2000 Pictures
Despre: John si Jennifer sunt un cuplu nou casatori, care nu vor sa intre direct in responsabilitatile parintesti, asa ca in loc de un copil ei isi cumpara un caine, un labrador pe nume Marley. Cainele ii umple de nervi fiind foarte neastamparat si jucaus.

Subtitrare: nu este disponibila

Trailer:






Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Va urez un an nou cat mai bun si plin de bucurii. Sa vi se indeplineasca orice dorinta si sa aveti parte numai de fericire ! Un an nou mai bun ! Daca noi ne schimbam in bine, putem schimba totul ! La multi ani !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Ce vrea sa spuna ?




Aboneaza-te aici prin orice feed reader
1. GTA IV (Grand Theft Auto IV)
2. Need for Speed Undercover
3. Fallout 3
4. Call of Duty: World at War
5. Far Cry 2
6. Spore
7. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
8. Command & Conquer Red Alert 3
9. Dead Space
10. FIFA 2009
Aboneaza-te aici prin orice feed reader