M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, decembrie 27, 2008

Film: Bolt (Disney 2008 Movie) + Subtitrare + Trailer

Nume: Bolt
Regizori:
Chris Williams
Byron Howard
Scenaristi:
Dan Fogelman
Chris Williams
Producator: Disney (SUA 2008)
Gen: Comedie, Animatie
Despre: Pentru super catelul Bolt, fiecare zi este plina de aventuri, pericole si intriga, pentru ca Bolt este starul unui serial de televiziune. Cand ajunge din greseala in New York, pentru el incepe una dintre cele mai mari aventuri ale sale, o calatorie de-a lungul tarii prin lumea reala.
Dupa atatia ani pe platourile de filmare, Bolt a ajuns sa creada cu adevarat ca superputerile sale uimitoare sunt reale, iar acest lucru va crea numeroase situatii amuzante.
De-a lungul calatoriei Bolt reuseste sa isi faca doi buni prieteni: Mittens, o pisica de casa abandonata si Rhino, un hamster obsedat de televizor, inchis intr-o bila de plastic. Cu ajutorul acestora, Bolt va descoperi ca nu are nevoie de superputeri pentru a fi erou. Sursa: cinemarx.ro
SUTITRARE: Click AICI
Trailer

Trei barbati se duc la un hotel unde tariful este de 30 € camera/noapte.
Fiecare barbat plateste cate 10 €.
Receptionera realizeaza ca o camera costa doar 25 €, asa ca roaga unul dintre angajati sa se duca sa le returneze 5 € celor 3 barbati.

Angajatul nestiind cum sa imparta cei 5 € la 3 barbati, hotaraste sa dea inapoi fiecaruia cate un euro, iar el sa-si pastreze cei 2 €.
Asa ca fiecare barbat primeste inapoi cate un 1€, de aici rezultand ca fiecare a platit pentru camera 9 €, in total (9 € x 3 barbati) 27 €.
Adunand cu cei 2€ ce i-au ramas angajatului, totalul este 29 €.

Unde este un 1€?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cei de la Blizzard au anunţat că jocul World of Warcraft a ajuns la 11,5 milioane de playeri. Al doilea expasion pack World of Warcraft: Wrath of the Lich King a fost vândut în prima lună de la lansare, în 4 milioane de exemplare. Tot acest expasion pack, a devenit cel mai vândut joc pentru PC al anului după ce în primele 24 de ore de la lansare a fost vândut în peste 2,8 milioane de exemplare.
Sursa: hit.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader