M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, decembrie 19, 2008

My avatar STEAM

Astăzi am mers până la Peni(s) Market să cumpăr ceva. Pe drum, în faţa unei staţii de autobus era montat pe un stâlp un coş în care normal ar fi trebuit să se afle nişte ziare de la Adevărul. În loc de ziare erau numai mizerii, chiar dacă mai jos, tot pe acelaşi stâlp era montat şi un coş de gunoi care era gol. Ăsta e românul, prost şi needucat, ce poţi să ceri unei populaţii de 300000 de locuitori ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Ultima dată când au făcut update 27.07.2008 cei de la Google la Page Rank, aveam Page Rank 3. De atunci au trecut aproape 5 luni şi încă nu mi-au făcut update. Vreau să vă pun şi eu o întrebare: Din cât în cât timp se face update la Page Rank ?

Vacanta de Craciun !

Astăzi am intrat în vacanţă... am terminat cu şcoala pentru două săptămâni. Au trecut şi tezele aşa că două săptămâni voi uita de şcoală şi de tot, o să mă odihnesc. Vine imediat Crăciunul, apoi Revelionul şi apoi iarăşi şcoală pentru două săptămâni, după care iarăşi o săptămână vacanţă.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Ieri am lansat un site pe un domeniu free + găzduire free, care detectează dacă un user de pe Yahoo Messenger este online sau offline. Site-ul se numeşte Yahooscan.as.ro . Sper să vă placă şi sa-l folositi cu incredere !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader