M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, noiembrie 28, 2008

Photoshop time #2

Nu prea am mai lucrat la tema* de care v-am promis, deoarece am fost ocupat cu şcoala ştiţi cum e, vin tezele şi toţi ne punem cu burta pe carte mai serios. Aşa că astăzi m-am apucat reapucat de designul themei, nu ştiu cum va arăta la sfârşit deoarece am mai schimbat ceva din ideile mele, aşa că sper să iasă ceva frumos şi plăcut ochiului. Vedem, poate duminică sau luni o termin şi o şi instalez.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Deja prin multe licee sunt lipite nişte afişe cu textul ”Loc pentru FUMAT”.Sunt mulţi cei care fumează încă din generală, unde nu au voie să fumeze, dar ajunşi la liceu au voie. Acum nu ştiu din ce cauză la liceu e voie şi în generală nu, am întrebat mulţi elevi ai respectivului liceu unde am făcut poza şi mi-au răspuns că, da, au voie să fumeze doar în locul cu afişul din poza. Măi fraţilor nu mai bine faci altceva cu banii de pe ţigări şi în loc să mergi în respectivul loc să fumezi, nu mai bine dai cu capu de afişu ăla ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cred că cunoaşteţi majoritatea  hitul Akon - Don`t Matter, o melodie foarte frumoasă, dar ieri când o căutam pe youtube mi-a sărit în ochi melodia de mai jos:

Şi cum este un comentariu: -Bă cine a lăsat vaca afară ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader