M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, noiembrie 13, 2008

Nikon D80 un DSLR cu foarte multe calităţi

Cu acest articol particip la concursul de pe PcNews.ro sponsorizat de Onsite.ro

Pentru etapa cu numărul 17, am avut de caracterizat un produs din câteva categorii de pe magazinul online Onsite. Pe tot parcursul concursului am vorbit doar o singură dată despre un aparat foto, aşa că astăzi, în acest articol vreau să vă spun mai multe despre DSLR-ul Nikon D80.

Fotografiile făcute cu un Nikon D80 şi D90 mi-au atras atenţia ieri, 12.11.2008 vizualizând nişte fotografii de pe flickr.com. Pot să spun că calitatea şi claritatea fotografiei este extraordinar de bună. Nikon D90, putem spune că este deja un aparat foto profesional deoarece şi profesioniştii îl folosesc, chiar dacă el este la un preţ mai scăzut.

DSLR-ul Nikon D80 are 10.2 mpx, un zenzor CCD şi un zoom optic de 7x. La el se pot instala diferite obiective, iar greutatea este de 585gr. Dimensiunile aparatului sunt de  132 x 103 x 77 mm şi a dislpay-ului de 2.5 inch. Preţul produsului este de 2,999.00 lei, adică 29 de milioane în bani vechi.


Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Fără cuvinte...


Şi încă e şi stângaci... 
Mai nou, din cauza apariţiei unei mode total aiurea şi a unui gen muzical cântat de nişte inculţi, au apărut specilemenele numite Pitzipoance. Majoritatea le vedem pe stradă, îmbrăcate cu nişte ţoale de firmă colorate zici că sunt ”papagaliţe” şi cu telefonul în mână rulând manelele lui Florin Salam (Săsex). Mă întreb uneori cu ce sunt mai frumoase pitzipoancele faţă de femeile finuţe şi educate ? cu ce se simt pitzipoancele mai frumoase şi deştepte de se dau cu o tonă de ruj pe buzele alea de hipopotam (aşa au gura parcă-i cur), când îşi fac nişte freze parcă-s tunse cu cuţitu, când se îmbracă în toate culorile de zici că-s femei CURcubeu, când îşi bagă belciugi în nas şi-n gură şi-n părţile intime şi când vorbesc ca nişte proaste şi curve ce sunt. Nu e mai bine să fii finuţă, să te respecte oamenii, să ai o slujbă bună şi să ai un viitor strălucit ? la ce-ţi ajută că eşti pitzipoancă ? eşti mai shukară ? eşti mai shmekeră ? eşti mai haladită ?

SFAT ! Dacă ai citit acest articol şi eşti o pitzipoancă, încearcă să deschizi geamul să faci ”zboară puiule zboară” cu tine. Ok ? dacă ai făcut să-mi dai un răspuns.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cei de la Blizzard Entertainment au lansat ieri în toată lumea al doilea expansion pack al jocului World of Warcraft numit Wrath of the lich King. Noul joc de tip Massively Multiplayer Online Role Playing Game oferă jucătorilor un nou continent numit Northrend şi o nouă clasă de eroi numită Death Knight. Noul joc are 80 de levele.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader