M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, noiembrie 01, 2008

A început campania electorală ! Serialul 1

Faţă de multe oraşe, Baia Mare este un oraş care se respectă. Nici n-a început bine campania electorală şi în Baia Mare toate stâlpurile, panourile şi blocurile sunt ”împodobite” cu afişe şi panouri electorale.
Ieri când veneam de la şcoală am văzut la nişte tomberoane, o ţigancă care se tot căţăra pe ele şi era foarte amuzantă.


Tiganii din Romania
Vezi mai multe video Haioase »
Scuzaţi claritatea dar e filmat cu telefonul mobil + era din mers :(.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Plec la bunici să-l văd pe bunicu, că nu l-am văzut de 1 lună că a fost plecat la cluj. Revin cu poze !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cu acest articol particip la concursul de pe PcNews.ro sponsorizat de magazinul online Arigo.ro

Cu ocazia etapei cu numărul XIII, am avut de caracterizat consistenţa site-ului Arigo.ro.

 Despre magazin:
Ca să începem trebuie să ştim ce înseamnă numele ”Arigo”, ”Arigo” fiind prescurtarea numelui unui mare samurai japonez pe nume ”Arigato”. În header-ul site-ului apar şi nişte semne japoneze. De obicei, când doresc să cumpăr ceva din online trec si pe Arigo pentru a compara preţurile şi îmbunătăţirile produsului.


Despre produse:
Arigo.ro se axează mai mult pe IT, nu se poate cumpăra aparatură electro-casnică, doar televizoare. Pe site găseşti foarte multe produse, la un preţ mai mic faţă de magazinele de ”stradă”. Categoriile produselor sunt multiple, fiind:
SISTEME (notebook-uri, PC etc.), Componente PC (placi de bază, procesoare etc), IMPRIMANTE şi COPIATOARE (Scannere, imprimante etc.), Monitoare şi Televizoare (LCD, CRT şi accesorii), FOTO & VIDEO (camere foto, camere video etc.), PERIFERICE PC (USB, mouse-uri etc), RETELISTICA (switchuri, routere etc), TELECOMUNICATII (telefoane mobile, smartphone-uri etc), Mp3 Playere, GAMING (console, jocuri etc.) şi SOFTWARE (sisteme de operare, antivirusi etv).

Despre producători:
Magazinul Arigo este unul cu cei mai multţi producători, la număr fiind 138.

Despre preţuri:
Preţurile sunt foarte accesibile de la produs la produs, faţă de unele magazine online preţurile pot fi şă cu câte 100 de lei mai mici.

Îmbunătăţiri:
Dacă vor să se axeze mai mult pe IT, atunci pe IT să se axese deoarece vor avea un succes imens pe piaţa românească. Nu prea am ce să spun în legătură cu îmbunătăţirile deoarece este un magazin foarte bun pe care găseşti orice produs doreşti.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader