M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, octombrie 31, 2008

Cerinte de sistem GTA 4 ! Cerinte oficiale








Minimum System Requirements

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 38702

Grand Theft Auto IV PC Trailer 1 OFICIAL !

Astăzi la ora de Istorie, nu ştiu cum a venit vorba de Cimitirul Vesel de la Săpânţa. De câte ori aud acest nume ”Cimitirul Vesel” mă bufneşte râsul, din simplul fapt că îmi imaginez bucuria dintr-un cimitir sau cât de vesel poate fi un cimitir. Numele de ”Cimitirul Vesel” se trage de la crucile pe care sunt sculptaţi decedaţii şi sunt scrie nişte versuri care caracterizează acel decedat. Termenul ”VESEL” se trage de la acele cruci (cred şi sunt sigur), sunt chiar atât de reuşite sau oamenii sunt chiar atât de proşti încât sunt veseli când merg să vadă mormântul persoanei decedate, aiurea nu ?.

Tot astăzi la ora de Istorie am aflat că cei de la Biserica din Săpânţa au lansat un album de cântece despre ”Cimitirul Vesel”, cât de bou să fi să faci asemenea lucru. Eu mi-am imaginat că pe acel album sunt înregistraţi nişte morţi care cântă la diferite instrumente de genul:
1. În loc de taragot cântă la FEMURUL lui Ion din deal
2. În loc de fluier cântă la FALANGELE lu` ţaţa Floarea
3. În loc de tobă cântă la CUTIA CRANIANĂ a lu` Baciu Vasâi
4. În loc de nu ştiu cum se cheamă cântă la COASTELE lu` Mărie de pe coastă, bătând cu o tibie în ele.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Da, după lungi dezbateri între sindicalişti şi guvern şi după rezultate negative, sindicaliştii au anunţat că pe data de 10 noiembrie vor face o grevă de avertisment între orele 12:00 - 14:00, iar pe data de 18 noiembrie vor declanşa o grevă generală.

Eu te-am anunţat că vine greva şi te rog ca tu să faci cunoscută această ştire trimiţând un mesaj tuturor prietenilor din lista ta de Yahoo Messenger cu textul de mai jos !

Pe 18 Noiembrie cadrele didactice intră în GREVĂ GENERALĂ ! Citeşte mai multe pe http://mihaik93.blogspot.com/2008/10/din-18-noiembrie-greva-generala.html 
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
















Nu, nu este vorba de un calculator (PC), ci de un calculator de buzunar. La o oră de fizică, săptămâna trecută un coleg de-al meu a încercat cât este de rezistent un calculator de buzunar. Rezultatul îl vedeţi în poza de mai sus. Tastatură s-a rupt de ecran, dar ecranul a rămas blocat la 000000000 şi ceasu la 1:50 chiar dacă poza era făcută pe la ora 14 şi vreo 5 minute, deoarece bateriile se aflau în spatele ecranului. Şi nu a fost foarte greu de rupt în două bucăţi, doar umpic să te enervezi când aflii că la problema la care ai lucrat aproape 2 ore, nu-ţi dă nici cum rezultatul corect.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader