M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, octombrie 29, 2008

Profesorii intra de luni in GREVA GENERALA !

De luni cadrele didactice intră în GREVĂ Generală. În ziua de astăzi profesorii sunt plătiţi cu un salariu mizerabil, ştiu asta deoarece mama mea este educatoare şi nu se merită stresul şi munca pentru un salariu cu care singur abea te-ai putea întreţine. Sunt elev în clasa a VIII -a şi la şcoala unde învăţ aproape la fiecare clasă se fac consultaţii o dată pe săptămână, pe lângă orele din orar. Profesorii care vin pentru noi dimineaţa la ora 7 la consultaţii şi care îşi iau din timpul lor, au un salariu mizer cu tot cu sporuri sau alte venituri. Eu sunt PRO pentru această grevă deoarece nu se mai poate face nimic şi profesorii trebuie să lupte pentru drepturile lor ! şi... parcă aş vre o mică vacanţă... aşa măcar de 1 - 2 săptămâni.

Toate chestiile astea îmi aduc aminte de acea grevă de acum 3-4 ani, când eram în clasa a V-a parcă, şi când am mers dimineaţa la şcoală m-am speriat cum de nu e nimeni în curtea şcolii şi când deodată am auzit vocea unui elev ”Băă mergeţi acasă că e grevă, uitaţi-va la televizor” şi aşa atunci, am avut 3 săptămâni şi 1 zi vacanţă.

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Ieri mă uitam pe un site, care se axează mai mult pe foto/video. Şi căutam un DSLR de la Canon şi ca să vezi primul produs era un Nikon dar, la Producător scria Canon. Wtf ?

Click pe poza
Aboneaza-te aici prin orice feed reader