M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, octombrie 24, 2008

Bradul împodobit

Da, astăzi 24 Octombrie 2008 se va sărbătorii Crăciunul în oraşul Baia Mare. De ce ? pentru că primăria e plină de podoabe şi de ţurţuri şi bradul din faţa primăriei e plin de beculeţe. Să vă spun sincer şi stâlpii de pe străzi sunt plini de podoabe care mai decare mai arătoase şi bogate.


PS: Primiţi cu colinda ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader



Astăzi a avut loc un concert de muzică clasică la Liceul de Artă din Baia Mare. Doamna profesoară de muzică ne-a spus că merită şi dacă mergem avem un 10 în plus. Aşa că eu şi împreună cu alţi 12 colegi am mers la concert unde am ascultat o muzică bună şi relaxantă.

CLIC pe POZE pentru o dimensiune mai mare.
Pe la ora 14:00 am intrat pe youtube.com unde pe prima pagină era un video în care producătorii filmului SAW V vorbesc despre el. La ora 14:00 video-ul avea 2.400 de vizualizări, iar acum ora 22:10 filmul are 1,271,197 vizualizări. Deci să ne gândim cam câţi vizitatori are site-ul youtube.com ...

Am râs cu lacrimi, prea tare e atunci când cântă la chitară. Nu ma pot stăpâni să nu dau replay :))

Mersi lui Norby.

Nişte tablete de ciocolată cu cremă de mentă, extraordinar de bune. Nu prea am văzut prin România acest produs...

Opera 9.61

Cei de la Opera au lansat un update pentru browserul Opera pentru a face din el un browser cat mai competitiv cu celelalte browsere. Noua versiune nu aduce prea multe îmbunătăţiri, dar s-a lucrat foarte mult la securitate. Noua versiune elimină un bug care poate dezvălui istoricul adreselor web navigate.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader