M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, octombrie 22, 2008

Bitdefender Total Security 2009

Cu acest articol particip la concursul de pe PcNews.ro sponsorizat de Bitdefender.ro .

În ultimul timp cei de la Bitdefender au scos câteva sisteme de protecţie a calculatorului foarte utile şi bune. Ajuns la etapa a IX - a a concursului ”Super Blog 2008” a trebuit să spun părerea despre antivirusul Total Security 2009, pe care l-am testat şi de care sunt foarte mulţumit. Faţă de celelalte sisteme de protecţie, Total Security 2009, face treaba a trei antiviruşi în acelaş timp. Noul soft are multe functii noi şi folositoare, ca de exemplu Seiful unde îţi poţi păstra date personale şi unde ai acces doar tu, te protejază de viruşi stopându-i să pătrundă în sistemul tău, scnanează e-mailurile şi paginile web şi încă multe alete chestii noi pe care sunt sigur că o să vă fie de mare folos. O opţiune care mi-a atras atenţia este aceea de blocarea site-urilor cu materiale pornografice, făcând navigarea copilului tău una educativă şi sigură. Dacă vreţi să testaţi versiunea trial al sistemului Bitdefender Total Security 2009 accesaţi pacina asta.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

De la noul design







Ăsta-i header-ul noului design, care va fi o thema pe 2 coloane şi care este foarte bine optimizată de motoarele de căutare.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Compania Samsung a anunţat că până la sfărşitul acestei luni vor lansa telefonul i7110. Noul gadget foloseşte ca sistem de operare Symbian 9.3 şi o cameră foto de 5 mpx cu blitz şi autofocus. Telefonul Samsung i7110 are GPS şi se poate conecta la reţelele wireless. Display-ul este de 2.5 inchi şi are o memorie internă de 50MB dar se pot adăuga carduri microSD de până la 16GB.


Sursa: Realitatea.net