M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Acest articol participă la concursul organizat de PcNews.ro sponsorizat de magazinul online Arigo.ro

Au trecut repede primele 6 etape aşa că astăzi am ajuns la etapa a VII -a a acestui concurs. Toţi participanţii grupei 12 (unde sunt şi eu) am avut de caracterizat un notebook ASUS bazat pe platforma Intel Core 2 Duo sau Atom. Eu cum sunt adeptul notebook-urilor pe care poţi face orice am ales un notebook bazat pe platforma Intel Core 2 Duo, de altfel puteam alege şi un ASUS Eee Pc bazat pe un procesor Atom, dar pe care din păcate nu se pot face prea multe lucruri. După cum vă spuneam am ales un notebook pe platforma Intel, un laptop (nu mai zic notebook ca nu-mi place cuvântul, am să zic laptop) care este mediu la atât preţ cât şi la configuraţie, laptopul ASUS F5VL. Pentru cei care folosesc un laptop mai mult pentru office este ideal. Nu ocupă foarte mult spaţiu şi este destul de uşor, 2,6 Kg. Pentru tineret, mai ales pentru cei care mai tot timpul sunt plecaţi ar fi o soluţie foarte bună de a descărca şi salva fisiere în memoria lui, având capacitatea HDD-ului foarte mare, 160GB, numai bună pentru a salva poze, documente, video-uri, filme etc. Dacă vă plictisiţi puteţi juca diferite jocuri pe el, nu de ultimă generaţie ce au ca cerinţe de sistem configuraţii extraordinar de mari, deoarece din cauza procesorului mai slăbuţ aţi putea întâmpina probleme, dar placa video ATI Raedon X2300 cu o memorie de 128MB vă permite rularea jocurilor gen: GTA Vice City, Need For Speed Undergound etc. Laptopul ASUS F5VL mai are şi: capacitatea memoriei de 1024MB, DVD Super Multi, cameră web 1,3 mpx, card reader 5 in 1, 4 porturi USB şi o placă audio Intel High Definition.

Preţul lui este de 2.058,57 RON
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Astăzi 17 Octombrie începe al nu ştiu câtelea sezon de ”Dansez pentru tine” pe PROsTV. Iarăşi încep babele pe stradă şi-n autobus: ”Vai ce frumos a dansat Ion cu Mărie” , ” Vai tu Rozi, da cum nu ai văzut că fix la minutul 137,26 a dansat Diuri cu Vasilica” sau alte poveşti de groază ale babelor. Oare cine se uită la asemenea emisiune (excluzând babele şi cocalarii + pitzipoancele)? Ei donează nu ştiu câte mi de euro, iar ei câştigă nu ştiu câte milioane de euro. Hai mă să fim serioşi, nu fac ei cauze nobile aiurea, pentru rating fac orice producătorii şi boşşi de la conducere, banu să iasă, nu ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cei de la Nvidia au anunţat lansarea unităţilor de procesare vizuală integrate pentru notebook-uri, NVidia GeForce 9400M. NVidia GeForce 9400M va avea o procesare vizuală foarte mare, de aproximativ 5 ori mai mare decât sistemele actuale. În acest moment compania Apple a adoptat aceste chipset-uri NVidia GeForce 9400M pentru notebook-urile Apple MacBook, MacBoock Pro şi MacBook Air.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Astăzi pe la ora 13:05 becurile de pe Str. Aleea Filaturii Baia Mare funcţionau. De ce ? oare că ploua afară ?
Oare cum am putea noi, populimea aceste ”ţări” să fim ecologicişti atunci când consumăm curent şi ziua în amiza mare pentru a ”ilumina strada”. Eu nu ştiu ce să mai zic dar, suntem de toată ruşinea şi spun SUNTEM deoarece şi NOI ăştia care mai gândim suntem băgaţi în aceaşi oală cu măgarii care fac asemenea prostii cum ar fi: schimbarea bordurilor de 4 ori pe an (deodată cu anotimpul), iluminatul străzilor ziua şi multe alte tâmpenii şi idioţenii pe care nici prost să fi nu le-ai face.