M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, octombrie 12, 2008

Romania - Franta 2 - 2

Meciul de aseară a fost a doua întâlnire în acest an cu echipa Frantei, după prima întâlnire care a fost un meci nu prea frumos cu un scor de egalitate 0 - 0, ”războinicii” lu Piţurcă au condus aseară în primele 30 de minute cu scorul de 2-0, apoi ne-au egalat cu nişte goluri superbe. Dacă atâta am putut juca, înseamnă cu suntem slabi ! Bravo Mureşane !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Ce om sunt...

Mă doare măseaua de îmi vine să o scot afară şi am început să iau antibiotice, AMPICILINA parcă şi am luat vreo 2 capsule. Durerea tot nu mi-a trecut, aşa că m-am pus să citesc prospectul. Şoc, pe prospect nu scrie că e bun să la infectii dentare... Ce să-i faci, mai trebuie mers şi pe la dentist...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cei de la Blizzard Entertainment au anunţat la evenimentul BlizzCon 2008 că jocul Starcraft 2, va fi lansat în 3 părţi. Jocul Starcraft 2 va putea fi jucat doar în modul single player, iar cele 3 părţi ale jocului care vor fi lansate vor fi:
1. Prima parte va fi Terran: Wings of Liberty
2. A doua parte va fi Zerg: Heart of the Swarm
3. A treia parte va fi Protoss: Legacy of the Void

Fiecare parte a jocului Starcraft 2 va avea între 26 şi 30 de misiuni.

Sursa: Realitatea.net

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Deci am văzut o ştire extrem de penibilă. Cu câteva zile-n urmă un cal sau căruţa a lovit un om care a murit, iar poliţiştii au luat alcoolemia ”soferului” şi apoi cea a calului. Cât de nepurtător de cap de umeri poţi fi să faci aşa ceva ? degeaba, dacă trăim în România trebuie să auzi şi d`astea :( de ce Doamne, de ce, se întâmplă la noi ? :((
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
De nopatea trecută mă doare o măsea de mor. Nu ştiu din ce cauză, dar am început să iau antibiotice. Toată noaptea nu am dormit şi de la ora 8 dimineaţa până acum la ora 2:30 mi-am făcut somnul de noapte. De mâine mă duc la dentist, vai ce dor mi-a fost de el... nu l-am văzut de 4 ani.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader