M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, octombrie 06, 2008

Wikipedia şi ciotu` !

Sâmbăta trecută trebuia să fie un film foarte fain pe TVR 1Păcatele tinereţii” cu Robert De Niro, Brad Pitt, Dustin Hoffman şi încă câţiva actori foarte buni. Dar, în loc de film au băgat o transmisiune live cu concertul tiganilor din Roma ”Piazza di Romania” cu totate marmotele româniei care fac playback şi prezentări de bulendre care te fac feşăn. În program zicea clar că de la 22.10 e filmu ! Deci TVR a mai scăzut o unitate în ochii mei.

Download !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cu acest articol particip la concursul de pe PcNews.ro sponsorizat de Magazinultau.ro .

Pentru etapa cu numărul 4 am avut de prezentat laptopurile Dell Studio 1535. Pentru că am vrut să arăt un mini PC l-am ales pe cel cu procesor

Intel Core2 Duo T9300, 4 GB RAM, 320 GB HDD De ce ? pentru că are o configuraţie extraordinar de bună la un preţ acceptabil. Dacă nu aveţi să scoateţi din buzunar vreo 4000 de lei, îl puteţi găsi şi sub alte configuraţii. Laptopurile Dell sunt printre cele mai vândute şi sunt de o calitate foarte bună. Eu folosesc de 10 luni un Dell Inspiron cu care nu am avut nici o problemă. Hai să trecem şi la ale noastre... Laptopul Dell Studio 1535 devine un PC portabil deoarece ar putea fi un laptop pentru gaming acestă concluzie se trage de la viteza procesorului Intel Core2 Duo de 2500 Mhz care permite rularea a jocurilor de ultimă generaţie. Memoria foarte mare a HDD-ului de 320 GB, face ca acest laptop să devină în adevăratul sens al cuvântului un mini PC. Cu atâta memorie, îţi poţi salva zeci şi chiar sute de filme, poze, jocuri, muzică şi documente personale. Încă o chestie care face ca acest laptop să fie şi pentru gaming este placa video dedicată ATI Mobility Radeon HD 3450 de 256 MB . Acest laptop mai beneficiază de 4 porturi USB, card reader 8 în 1, placă de sunet Intel High Definition, Wireless, webcam 2mpx şi bluetooth. Un laptop care merită toţi banii !

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cred că e de mult timp, dar eu abea acum am observat-o. Deci da, avem pistă de ţiglu. Ţiglu pentru ăi care n-au auzit e bicicleta. Da nu e orice fel de pistă e portocalie şi are un semn parcă e de handicapaţi. Când trec fac poze.

PS: are vreo 300m :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
După cum ştiaţi cei de la Google au bătut mâna cu cei de la Yahoo pentru un parteneriat ce constă în publicitatea prin intermediul motoarelor de căutare. Scopul amânării acestui proiect este de a răspunde tuturor întrebărilor Departamentului de Justiţie SUA, mai precis să fie totul în regulă şi legal.
Sursa: Mediafax
Aboneaza-te aici prin orice feed reader