M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, octombrie 04, 2008

Blondele la volan

Acu două zile-n urmă, unchiumeo îmi povestea că la intersecţia de la Mc Donalds (Baia Mare) a fost tamponat de o blonda. Nu a fost un accident grav doar că bara, farul şi semnalizatorul faţă stânga au fost distruse. După ce a venit Poliţia, domnu poliţai zice către blonda: iarăşi tu ? la care unchimeo o întreabă: cum iara ? şi blonda îi spune că şi lunea trecută şi şi lunea de acum două săptămâni am avut accident tot în intersectia de la Mc Donalds. Oare se va repede ghinionul sau prostia şi lunea asta ?. Oare cine i-a dat permisul ? ceva pilot de elicopter cred.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Am şi eu o întrebare, de ce nu comentaţi articolele ? Pentru cei care au blog şi lasă comentarii au link pe blog, deoarece am instalat un widget cu top comentatori aşa că vor căpăta ceva trafic. Satisfactia unui blogger este de a dezbate articolele cu vizitatorii nu numai de a le scrie.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Da, ştiu până acum mă lăudam că internetul de la RDS merge bine, dar astăzi viteza lasă de dorit. Plătesc 40 de lei pentru un internet care cică merge minim cu 8 MB/sec dar abea merge cu 200kb/sec. Ca tot omu, în weekend mă mai uit la un film şi nu dau bani când îl pot descărca de pe net aşa că stau până o să-mi crească păr pe dinţi până descarc filmu. Ce puşca mea să-i fac, că de la 150kb/sec nu iese. Tovarăşii de la RDS dacă continuaţi o să sugeţi non-stop că vă minţiţi clienţii ! hai că deja ma enervez
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Mă uit la film

Am găsit filmul 10000 î.Ch, mai multe vă spun după ce-l văd.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader