M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, septembrie 30, 2008

StirileProtv.ro e de cacao

Mă uitam pe siteul Sport.ro când văd un banner mare de 728px cu titlul ”Al doilea bărbat gravid”, am rămas oarecum şocat. Dau click ca tot curiosu şi mă apuc a citi: era vorba despre un moşneag de 71 de ani care a fost încurcat cu o femeie şi căruia i s-a spus că este însărcinat. Cum să fie omu însărcinat daca nu e GAY ? şi nu a făcut operaţii pentru alea alea. Deci, dragi redactori a stirilor de pe stirilorprotv.ro stim ca vreti trafic, stim ca vreti doar bani dar scrieti lucruri interesante nu articole pentru SEO... sunteţi naşpa !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Astăzi pe la ora 15 s-a anunţat că este o bombă în sediul Neogen din Târgu-Mureş. Cei de la trupele antitero au anunţat că alarma a fost una falsă. La faţa locului au venit cei de la popmpieri, poliţie, SRI şi antitero. Oare când se va întâmpla aşa ceva şi la Google ?

LE: Alarma a fost dată de un utilizator noi2 căruia i s-au şters câteva poze din profil.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
De două zile sunt răcit, de mers la şcoală merg, că na... sunt elev silitor. Astăzi am avut şi febră, tuşesc şi mă ustură gâtul parcă am înghiţit un ciob de sticlă. Am o starea foarte nasoală... nu pot învăţa nimic, nu pot dormi, deci mă simt foarte ”BINE”.  Hai că mai caut ceva de scris pe blog :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Lenea asta

Deci vreau să schimb thema blog-ului cu una super frumoasă pe care am probat-o de zeci de ori să văd dacă nu ”suferă” de ceva bug şi care din fericire e PERFECT  ”sănătoasă”. De ce nu am chef să o schimb e că mă plictiseşte instalarea widget-urilor. Am o lene de aia mare, astăzi în ora de româna ma lovit un somn :)) de îmi ţineam ochii deschişi doar cu ajutorul degetelor. În schimb am o poftă de un cs hns (Counter-Strike Hide`n`seek) să-i aleg pe ăia umpic. Hai că vă pupă je că mă duc sa mă joc :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
IMG_3181
În acest an la Sărbătoarea Castanelor am mâncat mult mai puţine castane faţă de anii anteriori. De ce ? Din simplul fapt că erau foarte rele, mai bine zis erau prăjite verzi nu erau coapte. Aveau un gust parcă mestecai plastic şi rar găseai una bună. La întrare găseai castane cu 4 lei 100gr şi 2 lei un pahar de must, şi dacă mai mergeai vreo 300m găseai castane cu 3 lei 100gr şi 1 leu un pahar de must. În acest an nu prea a fost cine ştie ce, doar foarte mulţi ţigani şi cocalari. Muzică bună, exculs manelele, era la un cort cu Tuborg unde era plin şi puteai asculta şi o muzica fără Guţă, în rest Manele rulz :(
Aboneaza-te aici prin orice feed reader