M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Cum să scriu despre ceva nasol, o chestie care anul acesta a fost complet gândită cu partea dorsală. Până acum s-a ţinut în centrul oraşului unde era foarte bine, acum se ţine în parc. Vă imaginaţi cum arată acum parcul ? am fost chiar astăzi, e o mizerie incredibilă... păcat de aranjamentele florale care sigur nu o să mai existe. În acest an nu mai sunt atâtea formaţii bune faţă de ceilalţi ani, atât merită: concertul folk, Holograf şi IRIS. Cum să mergi la concert când este un noroi de îţi vine să te duci acasă. Domnilor organizatori şi cei de la primărie bag de seamă că de la an la an e mai naşpa Sărbătoarea Castanelor ! Ca să nu fiu rău o sa fac câteva poze...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
A fost o senzatie ce nu ţi-o poţi imagina, parcă pur şi simplu zbori. Am un BMX pe care nu prea îl folosesc pentru street, ci mai mult pentru downhill. Eu, faţă de ceilalţi (încă 3) am mai fost de foarte multe ori şi ştiu cum e când cazi şi când ai senzaţia că frânele nu-ţi merg. În fine, după ce timp de 2 săptămâni a tot plouat, în pădure era un noroi de abea urcai bicicleta la deal (urcai 4 m, coborai 5). Mulţi spun că fac downhill dar majoritatea fac forest run au trasee gata făcute şi nu sunt deloc obstacole doar o cărare printre copaci care are câteva curbe. Pe traseul unde am mers noi sunt zeci de obstacole dacă nu ai frane eşti mort, mai ales dacă e noroi cum a fost astăzi. Pentru downhill trebuie să ai măcar câteva apărători eu folosesc mai mult la genunchi şi vreau să achiziţionez şi nişte tibiere că dacă scapi pedala îţi faci o urmă destul de urâtă (cască nu folosesc). După prima coborâre am avut câteva probleme din cauza noroiului, nu prindeau bine frânele, iar la a doua coborâre băiatul care e în a doua poză (cu bmx rosu) a cazut chiar la punctul de oprire, şi-a făcut un cucui imens, cred că şi-a rupt un deget si s-a lovit la o mână. Eu doar o singură dată am căzut la downhill acum 2 ani când mi-a alunecat roata şi m-am oprit într-un copac. Hainele mi-au fost pline de noroi (asta îmi place :D) şi bmx-ul foarte foarte murdar. Vă recomand, o senzaţie foarte specială !

Ăla cu bmx-ul galben sunt eu (am o faţă cam obosită de la atâta pedalat) . Pozele sunt făcute la Palatul Justiţiei când ne-am dat seama că avem un telefon mobil. Data viitoare fac poze si in padure (a se observa noroiul de pe haine, pe piciorul ala nu se vede pe alalt sunt varza :))
Dacă sunteţi adeptul Mc`Donald-ului cele mai bune produse sunt Cheeseburger-ul şi Mc Puişor-ul. Dacă nu îmi cumpăr eu îmi cumpără minunata mea mamă :). Poza făcută acum 5 minute (sunt deja în stomac).
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Curved

Mulţi ”deşteăti” folosesc în vorbire cuvinte englezeşti care nu ar trebui să facă parte din aceal dialog, sau mai rău folosesc cuvinte care nu ştiu ce înseamnă. Băi fraţilor dacă ziceţi într-un dialog: LOL, ok, OMG... sunteţi proşti, nu doar proşti ci proşti rău de tot. Lasaţi limba engleza şi apucaţi-vă de română ”deştepţilor”.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Singuratate

IMG_2998