M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, septembrie 11, 2008

Am schimbat thema din nou, nu iaraşi !

Ştiu că în ultimele două săptămâni am mai schimbat thema, dar am găsit ceva probleme la fosta thema. Am găsit un bug, care nu îmi arăta comentariile şi nu am avut ce să fac, am încercat să modific pe acolo ceva dar nu a ieşit nimic. Noua thema arată bine, zic eu şi sper să nu mai am probleme.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Ciocolata CREMINO NOCCIOLATO
IMG_2900
Pizza de casă, făcută de tanti Dorina :) (vecina)
IMG_2905
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Megastar idiots ... varianta americana
Vezi mai multe video  Haioase »
American Idol, idiot :)) funny moments
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
În urmă cu 7 ani, pe data de 11 Septembrie 2001, s-a întâmplat cel mai grav atentat terorist din istorie. Turnurile gemene World Trade Center 1 şi 2 şi Clădirea Pentagonului au fost ţinta a 19 terorişti membrii ai reţelii al-Qaida. care au intrat cu 2 avioane în cele doua clădiri (WTC). Tot în acea zi şi clădirea Pentagonului a fost tinta teroriştilor care au intrat cu un alt avion în cladire. Bilanţul victimelor a fost de 2.978, iar 2.749 la New York.
Primele două avioane care au intrat în turnurile gemene, au fost două Boeing-uri 767 unul apartinând companiei American Airlines care avea 87 de pasageri la bord si 5 teroristi, iar al doilea aparţinând companiei Unidet Airlines care avea 60 de pasageri la bord şi 5 teroristi. Celelalte două avioane erau două Boeing-uri 757, primul aparţinând companiei American Airlines care avea 59 de pasageri la bord şi 5 teroristi şi care s-a prăbusit peste Clădirea Pentagonului, iar al doilea avion deturnat aparţinea companiei United Airlines care avea 40 de pasageri si 4 teroristi şi care s-a prabusit în Pennsylvania. În acea seară George W. Bush a declarat că va pedepsi crunt autorii acestui atentat şi nu va face diferenta între terorişti şi apărătorii lor.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
El cand iese pe o terasa comanda apa plata de la izvor la 5 L să aibă şi pentru acasă.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Racit

Cum am putut să mă recesc, în faţa calculatorului ? De astăzi trec la medicamente...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader