M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Doresc ca de mâine să vând spaţii publicitare, de ce ? din banii strânşi vreau să organizez concursuri şi să cumpăr un domeniu. Nu că nu aş avea bani, dar ce iese din blog să intre înapoi în blog. Banii aceştia fiind făcuţi din pasiune, îi voi investii tot în pasiune. Restul mâine !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Cum spargi parole de yahoo messnger ? Te invata bahoy !

Deci îl înţelegeţi că nu are nici o vină că e atât prost şi de manelo-rapper, şi la el dacă selectezi turcă trebuie să ştii rusă, şi na.. ata-i viaţa e prostul României !

Masline NATURALE ! Menţionez NATURALE, să ştiţi că nu sunt artificiale !
060920081457
Freddi e ruladă de la atâta bătaie !
060920081458
Microbuzul de la Real e GAY !
060920081459
poze făcute cu telefonu !
pac pac... am terminat
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Aseară a fost un meci total aiurea pentru echipa naţională. Un adversar care până aseară nu ne putea pune beţe-n roate, aseară ne-a pus buşteni în roate şi ne-a umilit total. Cine ar putea fi de vina pentru acest scor ruşinos ? antrenorul Piţurcă, jucatorii sau jurnaliştii ?
Din prima jurnaliştii sunt excluşi deoarece au publicat adevar nu minciuna, 70% din vina a avut-o Piţurcă (vreau să îşi dea demisia !) şi 30% jucătorii. Putem să-l schimbam pe Piţurcă cu un adevarat antrenor, dar putem schimba şi intreg lotul şi să aducem alţi jucători, nu ? Încă ceva ce mă supără, este că toţi pomenesc că a lipsit Mutu, Chivu şi Banel, cum adică, echipa naţională nu se poate descurca fără aceşti trei jucători ? suntem chiar aşa de slabi ? Eu vreau o revoluţie în fotbal !

foto: sport.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader