M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, septembrie 05, 2008

ce înseamnă NIMIC !

Din cauza de inspiraţie fac ceva, acel ceva este NIMIC! putem spune că şi acel NIMIC înseamnă ceva, mai precis stai, beleşti ochii sau nu îi beleşti, respiri sau nu respiri, gândeşti dacă eşti deştept că dacă eşti prost... gândeşti doar prostie.

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

... fără cuvinte

Curva OTV-ului !

IMG_2756
Ai înţeles Elodia ? Eşti o curvă ! =))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
IMG_2773

Reţeta:
Dintr-o lingura de făină iese o clătită mare aşa că pentru 20 de clătite punem în jur de 18 linguri mari de făină, se pun două linguri mari de zahăr (nu trebuie pus mai mult zahăr deoarece umplutura va fi dulce), un vârf de linguriţă de sare, un ou (albuş+gălbenuş), o cană de lapte, jumătate de cană de apă minerală şi 4 linguri de ulei (preferabil floarea soarelui, cu cel de măsline au un gust ciudat). Se amestecă cu câte puţin lapte până se formează un aluat mai moale (aprox. 5 minute, se pune tot laptele), apoi se pune apa minerală tot aşa se amestecă să nu rămână cocoloaşe de făină.Se lasă 10 minute aluatul să se liniştească. După ce aţi făcut compoziţia se pun cele 4 linguri de ulei şi se amestecă incă 5 minute. Se ia o tigaie şi se unge cu ulei (se unge ! nu puneţi ulei să plutească clătitele în tigaie) se lasă la foc mediu până se încălzeşte şi apoi puneţi compoziţia la copt. Pentru umplutură se poate folosi brânză de vaca, dulceaţă, gem sau finetti.
Pentru clătitele cu brânză de vacă, ca să iasă şi mai bune puneţi-le la cuptor şi puneţi peste ele smântână cu zahăr şi puţină scorţişoară, sunt excelente.

SFAT: Clătitele se pun pe o farfurie pe care se pune un serveţel de bucătărie să absoarbă puţin din ulei şi ca să păstraţi clătitele moi puneţi un capac şi după ce puneţi umplutura băgaţi-le într-o pungă.

Poftă bună !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
În urmă cu două zile cei de la Google au lansat propriul lor browser, numit Google Chrome. Cu nouă ore după ce a fost dat spre download, Google Chrome a fost utilizat de aprox. 14 milioane de utilizatori, ceea ce înseamnă că a stabilit un record mondial. Chrome are o viteză mult mai bună faţă de IE dar mănâncă mai multe resurse. După părerea mea este un browser foarte bun, care îţi arată paginile corect şi care navighează foarte rapid. Aşteptăm versiunea full.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader