M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, septembrie 01, 2008

Bâlciul analfabeţilor !


Da, sunt foarte fericit că am ajuns aicişea cu căruţa trasa de atv aicişea, menţionez că am mers foarte înghemuiţi cu ştrafu aicişea. Am mâncat îngheţături aicişea, ne-am dat cu tiribombele şi cu paraşutele aicişea, am vrut să mă împerechez şi eu aicişea, dar am găsit doar rebuturi leşănate de la soare, adica femei de la ţara, de parca eu nu aş fi tot de acolo, dar sunt aicişea adică sunt gigolo. Până la urmă mi-am găsit aicişea un rebut, pe care l-am revergorat, dar sunt berea caldă, sucu caldă... toate sunt caldă aicişea. Pot să spun că m-am simţit foarte bine aicişea.

Încă o dovadă că populimea Romaniei e plină de căcaţi, proşti, misogini, analfabeti, tigani etc etc etc . . . e full optionalu
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Am tot căutat prin thema să văd dacă pot schimba ceva ca să îmi apară noul bloc de comentarii. Si din greseală am modificat un cod şi am văzut că merge ! De mâine încep să scriu despre widget-uri, theme şi hack-uri.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Nu prea am chef de nimic, afara nu am ieşit, pe calculator nu prea am stat... mă plictisesc. Promit că de mâine încep să scriu multe articole să se vadă că am ajuns acasă !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader






Microsoft Windows Vista şi Apple iPhone 3G au păţit la fel. De ce spun la fel ? pentru că:
Lansarea celor două produse a fost grandioasă, milioane de oameni au aşteptat lansarea cu sufletul la gură. Vânzarea a fost foarte mare, foarte multă lume a cumpărat chiar şi la noi în România. Ei bine după puţin timp de la lansare au apărut şi problemele, nimic nu e perfect. La Windows Vista sunt mii de erori, multe jocuri nu merg până la urmă 35% din utilizatorii de Windows Vista au renunţat la el pentru Windows XP. Acum şi la iPhone 3G, au apărut multe probleme, utilizatorii se plâng că telefonul pierde apeluri şi conexiunea la internet este slabă. Mai nou securitatea la iPhone 3G lasă de dorit, chiar şi cei de la Apple ştiu de această problemă. Problema securităţii este puţin periculoasă deoarece utilizatorii necunoscuţi pot accesa agenda şi emailul proprietarului fără acordul lui.
Vara a trecut, frunzele ruginesc, furnicarul de la Marea Neagra nu mai e... ce să mai... vara e pe sfârşit. De ieri a început să se simtă răcoarea toamnei, oamenii deja au început să se îmbrace mai gros, mulţi au renunţat la ţinuta de vară pentru cea de toamnă... e frig ! Chiar nu doresc ca în luna Octombrie să ne lovească un val de răcoare de aia... de nu-ţi vine nici să ieşi din casă, cum s-a întâmplat în ultimii doi ani. Vreau să fie o toamnă mai călduţă şi fără ploaie. A şi să nu uit... ÎNCEPE ŞCOALA !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Nu ştiu din ce cauză toate themele pe care le-am avut aveau bug-uri. De exemplu, aveam o thema cu 3 coloane, a treia coloană se vedea undeva jos dacă foloseai Internet Explorer. Acum am găsit o themă foarte drăguţă, nu are bug-uri, este foarte uşor de administrat şi îmi place. Noua thema seamănă a Wordpress :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader