M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, august 26, 2008

Avioane MIG-27 , zboara pe deasupra mea

Mă trezesc azi dimineaţă înspăimântat, într-un zgomot infernal. Ce naiba poate să facă o asemenea gălăgie? Am stat prin casă, după vreo 3 ore, iarăşi, ce să fie ? nişte avioane. După 1 oră ies afără la un fotbal, şi iarăşi trec, erau nişte avioane MIG-27. Au zburat la circa 50 de metri de sol cu o viteză de 250-300 Km/h. Primul avea viteză mare, al doilea era pilotat cu capu în jos şi a făcut câteva acrobaţii, cert este că dintr-o dată s-au înălţat ceva... extraordinar.
În ultima vreme nu prea mi-am holbat ochi la tv, dar din câte am văzut vă pot spune ce părere am eu despre OTV şi Kanal D.

OTV: Un post trist, pentru bătrânii somnambuli, pentru tinerii EMO, pentru criminali, pentru teroristi şi un post MATRIMONIAL !
Kanal D: Un post MATRIMONIAL, un post pentru BABE ! Emisiuni matrimoniale: Nora pentru mama, Magic Taxi, Mame singure :))

Naşpa rău să te uiţi la TV în ROmania, a ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
În poza alăturată aveţi un mic rezumat a Windows-ului Vista, Viruses, Intruders, Spyware, Trojans, Adware. Eu zic că e cel mai prost produs a celor de la Microsoft, dacă 35% din utilizatorii de Vista trec la Windows XP, inseamnă că e bun !