M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Regele Google este aproape de a semna un contract cu furnizorul de servicii de telefonie mobila Verizon. Contractul pare a fi o colaborare foarte mare.
Mâine nu cred că voi scrie pe blog, deoarece plec la o nuntă. Mâine se căsătoreşte unchiul meu, fratele tatălui meu. La mulţi ani şi casă de piatră !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
De astazi, trei locatii bucurestene au internet wireless gratuit. Bucureştenii pot naviga pe web în locaţiile: Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu si Parcul Tineretului. Puteti naviga pe internet gratuit intre orele 10:00 si 20:00. Deoarece este o retea publica, site-urile nerecomantade minorilor sunt restrictionate. In zonele cu acuperire Wi Fi (wireless) s-au amplasat banci si mese pentru cei care vor sa vina cu laptopul sa navigheze in natura. Parerea mea personala este una buna, daca ai drum pe acolo si ai laptopul cu tine foarte repede intri pe net, iti citesti mailul si faci ce vrei tu. Nu stiu ce viteza are internetul, de aceea cei care vor testa internetul de acolo sa imi spuna si mie :). Astept sa se modernizeze si Parcul din Baia Mare.
M-am apucat să fac noul design la blog. Am terminat butoanele care au iesit superb si incep să instalez pe thema toate cele. Totul graţie Adobe Photoshop CS2 :), iubesc acest program.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader