M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, august 09, 2008

Cum va arăta site-ul Antena3.ro


Din surse bine citite am aflat care va fi noul deisgn al Antenei3.ro

De aici

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

GTA IV te învaţă cum să faci cocktail-uri Molotov. În SUA, oraşul Milton, trei tineri au incendiat trei maşini şi spun că au învăţat să facă aceste arme în jocul GTA IV.


Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Doi fetuşi mumificaţi ar putea fi copiii regelui Tutankhamon.Cei doi fetuşi au fost găsiţi în mormântul regelui Tutankhamon şi acum sunt supuşi unor teste ADN pentru a vedea dacă sunt copiii regelui.
Ieri, am mers prin Mamaia şi Constanţa unde am făcut câteva poze. Am mers cu un autocar super ce făcea ruta Mangalia-Bucureşti din 40 în 40 de minute, un autocar dodat cu tot ce vrei şi la un preţ acceptabil.Prin Eforie am prin o coadă de maşini de câţiva kilometrii, maşinile mergeau bară la bară. Prin Constanţa nu prea am avut ce vedea, că tot ce era de văzut am văzut în ceilalţi ani. Prin Mamaia am făcut ceva cumpărături, am stat pe o terasă cu nişte prieteni şi m-am jucat pe PlayStation :). Poate voi merge împreună cu părinţii până la bulgari la Nisipurile de Aur şi să vizităm staţiunea. Astăzi sau mâine merg într-o scurtă croazieră pe Marea Neagră unde voi face o droaie de poze. În urmă cu două zile am fost la o expoziţie de iahturi Bavaria de unde am pus şi poze, iar mâine scrie în ziare ca va începe festivalul Callatis şi pe afişe scrie că pe 11 August. Imediat pun poze din Constanţa.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader