M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, iulie 31, 2008

Văcuţa blocului !

De obicei, fiecare bloc sau scară are un animal, cele mai întâlnite sunt pisicile, câinii, şobolanii şi şoarecii. Aici la Vatra Dornei, blocul un stau eu are: şobolani, şoareci, 4 câini şi o VACĂ ! Într-o zi a trecut prin scară şi am vrut să îi fac poză dar nu aveam baterii în aparat, aşa că a doua zi i-am făcut o poză dar nu când ieşea din scară.
IMG_0095
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Observaţii astronomice în premieră la Galaţi cu ocazia eclipsei parţiale de Soare. Planetariul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi şi Astroclubul "Călin Popovici" Galaţi, organizează abservaţii astronomice cu ocazia eclipsei parţiale de Soare, pe data de 1 august, între orele 12.00 şi 14.00.



Roboţelul "emotional" este expus la Muzeul de Ştiinţă din Londra. Roboţelul emoţional, pe nume Heart, este programat să acţioneze la stimuli afectivi şi fizici. El este o păpuşă-robot, până acum a atras atenţia multor vizitatori.




BenQ lansează în România mouse-ul anti-bacterii. BenQ lansează pe piaţa din România trei noi modele de maus. Modelul cu laser L450 a fost special creat pentru notebook-uri.





Profitul Nintendo a crescut cu 31,5% în primul trimestru al acestui an. Cei de la Nintendo şi-au mărit profiturile în primul trimestru al acestui an, după vânzări neaşteptat de mari la consolele de jocuri Wii.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
O reclamă pe care o puteti găsi pe siteurile membre al grupului Realitatea & Caţavencu . Ce rău au ajuns câţiva !

Smile

09052008935
Mi-a fost "dor" să mă trezesc pe ritmuri manelistice, ceva de genu fără număr şi elte tâmpenii fără număr. Sunt câţiva vecini care de dimineaţă ascultă manele la maxim. Băi "intelectualilor" ascultaţi dracu mai încet sau în căşti, nu deranjaţi pe toţi cu Niculai Guţă că nu toată lumea ascultă acest gen. Vă dedic ceva special, vouă cititori fideli ai acestui blog, cred că au pus maneaua asta de 20 de ori, nu ştiu cine-o cântă cu nu m-am interesat, dar are un refren căruia îi dai note de 2 fără număr "Vrea gagica mea la mare, că e albă pe picioare" :)) !!!
Aboneaza-te aici prin orice feed reader