M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, iulie 28, 2008

Ori modific ori schimb thema

Îmi place noua thema, dar nu îmi covine că, codul adsense 728x90 nu se încadrează perfect la locu lui (vedeţi şi voi reclama mare). Aş modifica thema, punând codul deasupra headerului, sus de tot dar nu ştiu unde să copiez codul adsense în thema. A doua variantă ar fi să schimb thema, aici poate ma ajutaţi VOI. Vreau o thema tot pe 2 coloane (2 columns) care să aivă lăţimea locului pentru header de 728px mai precis 730px (la fel ca, codul adsense) sub care reclamele de la adsense să se încadreze perfect. Cine mă poate ajuta cu o THEMA cum am menţionat sau cine îmi FACE o THEMA cum am spus mai sus are BANNER pe blog timp de 6 luni + respectul meu.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
cuil.com
Cuil.com un motor nou, dar un rival pentru Google? întrebarea asta şi-o pun majoritatea internauţlor. Probabil că va fi un rival, dar nu atât de mare încât ar putea ajunge numărul de accesări pe care Google le are zi de zi. Tot ce e nou nu e şi perfect, de aceea ar trebui lucrat la partea tehnică, mai precis site-ul se încarcă greu. La partea de design nu prea am ce comenta, fundalul negru este un fundal "ecologic" cu câteva elemnte de culori deschise care face să fie un site plăcut ochiului. Spun fundal "ecologic" deoarece nişte studii au arătat că neculoarea negru face economie de electricitate. Privind afişarea rezultatelor, aş avea câteva lucruri de spus. Rezultatele site-urilor din românia sunt cam slabe, nu sunt foarte bine indexate. Ce îmi place e că, rezultatele apar pe coloane, 2 sau 3 coloane depinde de preferinţele utilizatorului şi că fiecare rezultat este însoţit de o poză. Din câte motoare de căutare cunosc, cam niciunul nu a egalat accesările "regelui" Google.

New Design

Noua thema este una simplă, cu 2 coloane şi plăcută ochilui. Am făcut câteva modificări la design care cred, că sunt de folos. Am o idee nouă pentru header, acele două mascote să fie doi bloggeri şi să vorbească ceva. Până acum ce părere aveţi de themă şi de design ?
header1
Aboneaza-te aici prin orice feed reader