M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, iulie 21, 2008

Rezumat stiri IT&Stiinta 21.07.2008

Cercetătorii britanici au inventat un dispozitiv care permite manipularea obiectelor prin comandă mentală. După ce cei de la Nintendo au anunţat că vor să creeze jocuri care vor putea fi jucate cu puterea minţii (am scris intr-un articol anterior), nişte cercetători britanici de la Universitatea din Essex au anunţat că au creat deja un dispozitiv care descifrează comenzile mentale şi detectează modificările fluxurilor electrice produse de creierul uman.
Arheologii au dat peste un "Playboy House" vechi de peste 1.500 de ani.

Arheologii spun că palatul din Sigiriya din Sri Lanka este o construcţie dedicată sexului. Palatul a fost construit în 491 d. Hr. pe o stâncă uriaşă numită "Stânca Leului" de către regele Kassapa.

Facebook în renovare. Renumitul şi popularul site Facebook trece printr-o schimbare la faţă deoarece MySpace ar putea deveni principalul portal online. Îmbunătăţirile vor consta mai puţin în design ci în extinderea comodităţii utilizatorilor de a publica şi a comenta fotografii. Schimbările se vor face în următoarele săptămâni.



Sursa: realitatea.net
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Vai ce ploaie...

Astăzi ma prins o ploaie torenţială în oraş de am crezut că mă ia apa. Apa mi-a fost până la gleznă deorece canalizarea nu făcea faţă şi vântul mi-a întors de câteva ori umbrela. La o asemenea plaoie umbrela nu are nici un folos, ba mai mult te încurcă. Cea mai bună modalitate am vazut-o la un om, se ferea de ploaie cărând un dulap în spate. A trăsnit şi a tunat de se zguduia pământul dar după ploaie ce a ţinut 1 oră a ieşit soarele. Vai... urât îi să te prindă ploaie aşa :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader