M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, iulie 15, 2008

Rezumat stiri IT&Stiinta 15.07.2008

Deoarece sunt foarte multe stiri despre IT&Stinta aparute in ultimele 2 zile, am facut un scurt rezumat:
Palm lanseaza noul telefon Treo dupa lansarea iPhone 3G. Telefonul este destinat oamenilor de afaceri sau celor pasionati de office pe telefonul mobil. Pretul lui este de 250$ fata de iPhone 3G 200$. Telefonul nu este prea vandut deoarece lumea este interesata de iPhone.

Samsung lanseaza camcorder-ul cu cel mai mare timp de inregistrare. Samsung Electronics a anunţat camcorder-ul compact digital MX20 ce dispune de tehnologia de compresie H.260. Samsung NT-MX20 optimizează calitatea video cu un senzor CCD cu rezoluţie de 680.000 pixeli.


Logitech a lansat volanul Driving Force Wireless cu force feedback.
Volanul de curse Driving Force Wireless a fost lansat pentru PlayStation 3.




Nvidia reduce preturile la Geforce GTX 280 si GTX 260. Chiar daca aceste doua placi video au fost lansate cu o luna in urma, cei de la Nvidia sunt nevoiti sa reduca preturile la placile video GTX 280 si GTX 260 din cauza campaniei a AMD-ului.



iPhone 3G a vandut peste 1 milion de exemplare. Cei de la Apple au anuntat ieri dimineata ca au vandut n weekend peste 1 milion de exemplare de iPhon-uri 3G.




Sursa stiri: realitatea.net
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Asemenea cuvinte am auzit ieri din gura unui cerşetor, animalule, satana şi alte cele... de ce ? deoarece nu i-am dat niste banuti. Am tras concluzia ca daca unui cesetor nu ii dai ceva el te face-n fel si chip. Romania asta e plina de cacati afectati, cersetori si alte mizerii de oameni, nu ne putem si noi schimba ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Primăria Vatra Dornei



Locul unde m-am născut, am copilărit şi unde revin cu plăcere, Vatra Dornei.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader