M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, iulie 13, 2008

Omor muşte...

E seara aici la munte, răcoare ţi stau pe internet putin. De jumătate de ora omor musculiţele care se tot asează pe ecranul laptopului. Atat pentru azi ala care vrea preiei legatura :)). Noapte buna
banca... transilvania... hmmmm.... ce sa-i fac se mai intampla, dar mereu mie ?
Da, am doua probeme la banca Transilvania, astea doua probleme au legatura cu ATM-urile (bancomatele). Prima este una care am rezolvat-o, ce sa intamplat ? pai... am vrut sa scot niste bani in jur de 280 lei si ATM-ul mi-a dat 180 lei pe factura care ti-o da bancomatul arata ca am scos 180 de lei, insa din contul meu s-au retras 280 exact cum am vrut eu sa scot, dar am primit 180 mai putin cu un milion (atunci aveam un card de la Tiriac). Pana la urma problema a fost rezolvata si mi-am prmit banii. A doua problema este ca ieri un bancomat mi-a blocat cardu (banca era inchisa ca era sambata), am sunat acolo la ceva numar de telefon si am spus problema, operatorul de la capatul firului mi-a blocat cardul, iar maine trebuie sa merg sa mi-l dea inapoi.
În poza de mai jos aveţi puntea care traversează raul Bistriţa

Raul Bistriţa văzut de pe mal

Raul Bistriţa văzut de pe deal

Intr-o poeniţă

Tot acolo

Aseara povestind cu taicami`u despre fumat il tot rugam sa se lase de fumat. El este un fumator inrait fumeaza de 28 de ani si in tot acest timp o singura data a lasat tigara timp de 8 luni si din prostie a luat-o din nou in "brate". Aseara a fumat ultima tigara, spunand ca va mai fuma niciodata. Acum sper si eu sa se lase deoarece in tot timpul fumatului a avut parte de un pre-infart la servici. Astazi este prima zi de cand nu mai fumeaza, sa vedem cum se comporta, a baut cafeaua fara o tigara :). Referitor la titlul articolului, te poti lasa usor de fumat? arerea mea este ca da, deoarece poti spune NU de astazi nu ami fumez si gata, cunosc persoane care au pus o tigara in lapte si au pus-o la usct apoi au incercat sa-o fumeze si acel fum inecacios ia convins sa se lase.