M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, iulie 04, 2008

Design Google Negru !

Sincer arata mult mai bine decat designul prezent pe site. E mai modern sunt si niste efecte placute ochilui plus ca culorile sunt placute ochilui si sunt elegante. Citeam undeva ca, neculoare NEGRU pe un ecran ar reduce consumul curentului electric, adica neculoarea NEGRU este "ecologica". Daca ne-am pune pe desktop o imagine neagra factura a curent ar fi redusa :).
Photo: Zoso.ro

Subscribe

Cel mai download-at software din lume s-a dovedit a fi Firefox 3.0. Pe 18 iunie, in prima zi de la lansarea noului browser de la Mozilla, acesta a fost downloadat de 8,002,530 de persoane care au vrut sa testeze varianta Firefox 3.0. Pot sa spun ca este cel mai bun browser din lume. Eu folosesc Mozilla Firefox de 2 ani si imi place ca nu se incarca greu are un design placut are foarte multe. Bravo baietilor care au creat Mozilla Firefox 3.0 ca au intrat in Cartea Recordurilor.
Sursa: Realitatea TV
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Subscribe

Sony-Ericsson a fost prima companie care a anuntat ca telefonul lor C905 este primul telefon cu 8 megapixeli. Telefonul asta cred ca o sa scoata pozele superbe, dar cred ca dimensiunea unei poze la claritate si rezolitie maxima va depasi 1MB/fisier. Dar cei de la LG nu vor sa se lase mai prejos asa ca vor lansa in Octombrie noul model LG KC910.
Iata cateva date:
Captura video la 30 fps, la o rezolutie de 720×480, mai mult decat cele existente pe piata acum.
Stabilizare imagine
Detectie fata
Touchscreen WVGA (rezolutie 800×480)
Un UI imbunatatit
Carcasa subtire din aluminiu, sub 14 mm
8 megapixeli cu flash Xenon
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Subscribe