M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, iulie 03, 2008

Jocul "X si Zero" pe o oglinda !

Vechiul joc "X si Zero" pe hartie poate fi inlocuit cu o oglinda si jumatati de X-uri si Zero-uri, formele vor aparea complete doar atunci cand vor fi puse pe oglinda de joc. Reflectiile lor vor forma X-uri si Zero-uri intregi.
X si Zero pe oglinda !
Cel care a conceput si a pus in practica acest mod de joc a fost designerul Shahar Peleg. Chiar e interesanta ideea si as vrea sa ma joc, cred ca jocul nu va mai fi plictisitor ci dimpotriva chiar atractiv.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
“Spânul a fost pentru Ion Creangă un model de personaj nenorocit pe care l-a urmat toată viaţa”.
“Conform concepţiei lui Eugen Lovinescu deviate din teoria sincronismului” în loc de „derivate”.
“Basmul cult işi are originea în cel popular de la care autorul preia tiparul narativ, dar reorganizează elementele stereotipi.” în loc de “elementele stereotipe conform viziunii sale stilistice”.
Un viitor student a scris “conform conceptiei lui Eugen Lovinescu deviate din teoria sincronismului”, in loc de “derivate”,
iar un altul a copiat gresit, scriind despre “dimensiunea profund confesiva a poeziei lui Nichita Stanescu”, in loc de “dimensiunea profund confuziva”.
Sursa: YM


Subscribe
Baietii de la Alb si Negru au scos o melodie cu titlul Kalimba, o super melodie si refrenu e super tare ! Vara asta o sa fie plina de HITURI !

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Subscribe
Dacia Logan Facelift
Dacia Logan Facelift a fost lansata, din cate am vazut pot spune ca exteriorul seamana cu Dacia Logan insa difera in primul rand emblema Dacia care a fost cu totul schimbata si putin fata. Dacia Logan Facelift este adresata familistilor in comparatie cu Dacia Sandero care este adresata tinerilor. Ce imi place cel mai mult este ca bordul masinii este complet reinoit si are un aspect mai modern. Dupa parerea mea nu se va vinde in numar mare in comparatie cu Dacia Sandero care cred ca va avea mai mult succes pe piata nationala si pe cea internationala.

Photo: Cotidianul
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Subscribe
Multi rad de perlele de la bacalaureat dar sa vedeti voi cum Magda fosta sotie sau ce ii :)) a lu` Tolea :))=)) a vrut sa se sinucida (bine facea) si a scris o scrisoare de adio :)) care era cu foarte multe greseli gramaticale, de exemplu:
i-mi
n-e
pentruca
si apoi a scris ceva de genu linistitiva si potoliti-va :)) de ce a scris prima data cu va impreuna si apoi despartit ? nu trebuia despartit si laprimul cuvant ? :))
OTV face SENZATIE !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Subscribe