M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, iunie 23, 2008

Spanciu , Danciu , Stanciu


Acest specimen surd cred ca a fost vazut de intreaga Romanie :)) faza este veche dar merita prima oara cand am vazut-o am ras mult :)) si acuma inca mi se pare funny chiar daca am revazut-o de zeci de ori :)). Femeia e surda rau :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Din fericire ma pot cansidera unul din bloggeri care beneficeaza de un laptop si de un desktop. Pot sa spun ca in partea de PC si Notebook am investit mult.
Vreau sa fac un review la uneltele mele de blogger:
Desktop-ul: Il am de 3 ani si deocamdata se comporta foarte bine.
Configuratie: Placa Video nVidia GeForce de 256
Procesor Intel de 2.66 Ghz
RAM 1.25 GB DDR 2
HDD de 80 Gb
CD/DVD-RW
Card reader
Flopy-disck
Placa de sunet Realtek
8 USB-uri , placa de retea
Monitor Samsung 793DF de 17 inch, rezolutie 1280 x 1024
+ Internetul de la RDS 3 Mb/sec

Laptop-ul: Il am de 6 luni un Dell Inspiron 1520.
Configuratie: Placa video ATI de 256 Onboard
Procesor AMD Sempron x2 1.90 Ghz
RAM 2 GB DDR 2
HDD 200 GB
CD/DVD-RW
Card Reader MMC , SD
Infra-rosu , Bluetooth
4 USB-uri
Display de 15,4 inch
+ Internet de la Vodafone 1 MB/sec Trafic nelimitat

Deocamdata sunt foarte multumit de uneltele mele, cand nu sunt plecat laptop-ul il dau tatalui meu ca el este plecat mai tot timpul. Majoritatea cred ca pe un laptop poti face aceleasi lucruri ca pe desktop, eu sunt de parere ca nu e chiar asa. Cand sunt plecat laptop-ul ma insoteste, pe el scriu articolele care pe urma vor fi publicate pe blog, pe el descarc pozele si uneori cand sunt pe masina ma mai si joc. Desktop-ul sau mai pe romaneste calculatorul il folosesc aproape zilnic pentru blogging, jocuri, muzica, messenger, design si limbajul html. Va recomand cu incredere laptop-ul Dell Inspiron 1520, pe piata este de vanzare acelasi tip de laptop dar cu o alta configuratie.
Cu acest articol particip la Concursul organizat de go4it.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Subscribe
Astazi am mers sa vad o SALA nou de INTERNET mai bine zis o sala pentru cei pasionati de jocuri. Maine cred ca este deschiderea deocamdata inca se mai monteaza calculatoare. Pot sa spun ca este super CALUMEA, 20 de calculatoare Pentium 4 cu placi VIDEO nVidia de 512, STEAM-uri originale (pentru cei care nu stiu este un soft de la Valve care este un producator de jocuri video care ofera cateva jocuri ORIGINALE in special Counter-Strike 1.6 si Condition-Zero). Conditiile sunt super OK cateva canapele de unde te poti uita la filme, meciuri pe un LCD ;), un frigider cu sucuri (nu dau bauturi Alcoolice) si niste toalete. Pentru cei cu Clanuri de Counter-Strike 1.6 sala este afiliata cu PGL (Professional Gamers League)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
S-au terminat si sferturile Campionatului European de fotbal 2008, principalele favorite la titlu Olanda, Portugalia, Italia au plecat acasa fiind eliminate de echipe mai putin bune, cazul Olandezilor care au fost eliminati de Rusi. Se anunta doua meciuri pe cinste cu jucatori buni si tehnici. Sunt curios cum il vor primi olandezii pe antrenorul rusilor Guus Hidink care este Olandez. Au fost meciuri frumoase si spectaculoase. Din grupa noastra toate echipele au plecat acasa Romania, Franta, Olanda si Italia. Sincer vreau sa castige Rusia acest Campionat !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe