M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, iunie 22, 2008

De pe la OTV

Butonand telecomanda am dat de OTV unde rula Serialul ELODIA episodul 160 si ceva. Sus scria mare "Clarvazatoarea nu stiu`care nu a gasit-o pe Elodia in Brasov". In partea dreapta un Sondaj care a fost repetat de sute de ori dar de pe care OTV-ul scoate bani cu intrebarea "Credeti ca Elodia e moarta?". In tot timpul acela in care ma uitam cred ca 2 minute :)) era la telefon unu Gica care era prieten cu Tolea si zicea:
D. Diaconescu: "-De cand il cunoasteti pe Tolea ?"
Gica: "-Pai, il stiu de mult... de cand mergeam la CIORDIT :))"
.....
dupa alte cateva intrebari:
D.Diaconescu: "-Si stiti unde locuia Magda(sotia lui Tolea) ?"
Gica: "-Pai... eu stateam p`acolo... pe..... ca era un BAR Deam`PULEA :))"
Deci s-a AUZIT CLAR si RASPICAT fara sa se fi CENZURAT :))+ ca nimeni nu a intervenit !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Subscribe
Astazi circula pe internet un subiect cu titlul "Bani din Blog". Pe multi ii deranjaza cei care isi fac blog pentru bani si multi au o parere buna depsre cei care isi fac un blog pentru bani. Majoritatea "bloggerilor" care isi fac "blog" pentru bani sunt COCALARI sau PRINTESE care scriu cu TZ, SH, K, PLS, CF, BN si toate prescurtarile messengeriste :|, pun video-uri cu muzica sau haioase de pe YouTube sau Trilulilu, pun bancuri sau glume si fura Stiri de pe alte site-uri sau bloguri fara sa indice sursa si o posteaza pe blog direct cu Copy-Paste. Eu sincer nu prea castig din blog dar pot sa spun ca, castig din alte parti :).
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Am tot cautat o thema care sa se incarce repede, sa fie placuta ochilui si acum am gasit. Aceasta thema nu o sa-o mai schimb deoarece am mai avut-o si prin Aprilie si a mers foarte bine asa ca am instalat-o iarasi :). In curand o sa fac si o imagine pentru header :D.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe