M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, iunie 18, 2008

Un nou WIDGET !

Da, astazi am instalat un "Top commentators WIDGET" adica un WIDGET care arata cine a comentat cel mai mult la Articole. Puteti vedea in dreapta jos noul WIDGET. In curand voi organiza concursuri in care cine are cele mai multe comentarii va castiga :). Spor la COMENTAT !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Subscribe

Acest caz a fost ieri pe Realitatea TV l-am vazut si eu am ras cu lacrimi :)) cei de la Inspectoratul Scoloar din Iasi vor sa il dea afara din invatamand, pacat ca e haios :)). Nu stiu de ce se face asa mare scandal :), ca tot omu` a dansat poate putin a exagerat dar e foarte haios :))=)) am ras cu lacrimi cand l-am vazut :)).
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Vedeti pe Drapelul nostru ceva :)) Romania este reprezentata de acel VAMPIR (probabil se trage de la Dracula) si Olanda este reprezentata de acea PORTOCALA :)). Acu` nu stiu eu de cand vampirii mananca PORTOCALE dar, nah ... e foarte calumea mesajul ce se transmite prin acel DRAPEL !


Subscribe
Degeaba, atat ne-a fost la acest campionat. Olanda si Italia s-au calificat in sferturile Campionatului European de fotbal 2008. Cu toate ca eram 60% calificati Olandezii ne-au dat doua goluri. Tot aseara a fost si meciul Franta - Italia 0 - 2, unde Franta a jucat cu un om in minus si Italia a avut parte de un 11 metri foarte folositor in calificare. Olandezii trebuiau macar sa isi dea seama ca de Italia nu scapa si era in folosul lor sa ne calificam deoarece pe noi ne puteau bate foarte usor dar pe Italia nu prea vad eu cum o sa-o bata.
Phtoto: euro2008.com


Subscribe