M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, iunie 13, 2008

Romania - Italia 1 - 1

Olee Olee am facut egal si cu Italia :)) macar aici a fost 1 - 1 fata de Meciul Romania - Franta 0 - 0. Adrian Mutu a dat golul pentru Romania in minutul 55 iar in minutul 56 italienii ne-au egalat. Am avut parte si de un 11 metri care a fost executat de Adrian Mutu pe care Buffon la aparat foarte frumos :). Poza cu Adrian Mutu:
Adrian Mutu executand lovitura de 11 metri
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Va place noua thema ? Mie imi place ca e pe 4 coloane :) si e deschisa :). Tu ce parere ai ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Am gasit o thema pe 4 coloane :) voi pune hederul acesta:



Subscribe
S-ua pus pe muncit. Pot sa zic ca acum sunt harnici. Vorbesc de muncitorii care in 2 zile au pregatit locul au pus bordurile au cimentat pentru o noua parcare. Bravo lor, insfarsit ii pot lauda :). Poza este de ieri, acu, locul e numai bun de parcat masina sau nu stiu daca o si asfalteaza :).


Subscribe

Astazi a fost ultima zi de scoala si tot astazi ne-am despartit de un coleg :( care pleaca in Anglia. AM fost colegi din clasa I pana astazi :((. Imi pare sincer rau, am tinut si inca tinem la ca fratii :(( dar ce sa-i facem ... asta-i viata. Sper sa fac rost de poza cu tot grupu :) ! O sa ne fie dor de tine Eddy :((
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Asa se uita unii la meciurile din EURO 2008 acum nu stiu daca cei din poza sunt sigur romani dar daca sunt, suntem cei mai inventivi ;) daca unu are televizor, unu o dacie, altu niste scaune si unu stie sa fure niste curent de la vecinu` treaba e ca pe roate MECI Live in fata blocului :)


Subscribe