M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, iunie 05, 2008

Nu DOZELOR !

Va spun ca bautul dintr-o doza (fie de suc fie doza cu bere) este neigienic ! Spun neigienic deoarece toate aceste baxuri cu doze stau prin depozite unde nu e foarte curat si pot fi animale(soareci, sobolani, pisici, caini). Acele animale ce fac ? isi fac pur si simplu treburile pe baxurile cu doze. Sunt cazuri in care oamenii s-au imbolnavit de diferite boli din cauza bautului din doza respectiv contaminarea cu microbii purtati de animale si lasate pe doze. De aceea firma Carlsberg pune acel ambalaj care acopera locul locul unde se afla cheita de deschidere a dozei.Oricum gustul unei beri din doza nu e chiar asa de bun ca gustul unei beri din sticla ! Asa ca dragi consumatori de suc sau bauturi alcoolice la doza nu mai beti din DOZE este FOARTE PERICULOS !



Bahoi de la Constanta, un mic cioban care a luat legatura cu Internetul este o vedeta pe YouTube si pe site-urile romanesti. E vedeta deoarece este un "mare hacker", spargand parole la YM (Yahoo Messengr) in video el zice ca sparge parole la Yahoo nu la Messenger. Dar in fine... el e un "hacker" si un om bun, deoarece vrea sa ne invete si pe noi cum instalam un programel la noi in CASA :)) care sparge parola la ID-ul tovarasului tau de pe YM. Va las sa vizualizati videoul si sa radeti :))=))


Aboneaza-te aici prin orice feed reader

E si pe youtube !

Andrei Chiliman fost candidat la primaria Capitalei si-a facut campanie electorala si cu ajutorul Google AdWords. Reclama a ajuns si pe youtube :) ! Singura reclama romaneasca care am vazut-o pe YouTube a fost asta :))