M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, mai 18, 2008

Hi5-ista VaGaBoAnTa


Nu stiu cum am ajuns pe profilul ei dar, bine am facut ca am ajuns... uitati-va cum scrie VAGABONT forma corecta este VAGABOND de la vagabondaj. Deci fata asta hi5-ista rupe tot !!! Se crede sexy si alea alea dar nici limba ROMANA nu o cunoaste foarte bine, chiar daca are 17 ani.


Hns (Hide n` seek)

De vreo` luna incoace, m-am apucat sa joc HNS, Hide n` seek, un mod la Counter-Strike foarte distractiv. Astazi am facut un scurt filmulet, nu e foarte reusit, dar am realizat in video cele mai grele scheme la acest mod.
Reguli:
CT (Counterii sau Politistii) stau 10 secunde in baza si nu vad nimic si au un cutit.
Tero (Teroristii) eu nu trebuie sa stea 10 secunde in baza, au 3 grenazi, 2 flashuri (grenazi orbitoare) si un smoke (grenada care te ingheata) si nu au LAME (cutite
Cum se joaca: Daca esti terro in cele 10 secunde trebuie sa te ascunzi si sa fugi de Counteri. Daca echipa Tero moare ei devin CT.
Filmul meu:


Si sa cumparam...

Tot ma plangeam de personalul prost de la K(acao)aufland, asa ca va pun doua poze, culmea pe acelasi raft :))
1. BARANZA CUTIE in loc de BRANZA CUTIE !



2. YOYA Tofu in loc de Joya

Si sa mai mergi pe la ei ?


Cred ca stiti toti de Kaufland un magazin mare, cu lucruri ieftine, produse de calitate, unde personalu` e slab ! De ce spun slab ? deoarece ieri am stat la o casa de marcat peste jumatate de ora... in acel timp la o alta casa de marcat oamenii nu stateau mai mult de 3 minute chiar daca coada la casa de marcat era de doua ori mai mare decat la casa unde stateam noi.
Acum sa trecem la subiect. Casiera aia era o domnisoara cu o vechime de peste 1 an de zile, tin minte ca vara trecuta am mai vazut-o si un om ia atras atentia sa se miste mai repede. Ieri a am stat peste 30 de minute la ea in acel timp (prost am fost ca nu am filmat) am stat si mi-am pierdut un timp foarte pretios din viata :), noi am crezut ca o sa putem prinde micro-busul de la Real care era la ora 19:45 dar noi la ora 19:42 eram la casa de marcat numai ca mai era o doamna cu o SALATA ROSIE, la care aia de la casa de marcat o trecut pe lista acolo SALATA VERDE era diferenta de 2 lei, iar doamna ia spus, am mai stat 10 minute pana a venit unu de la raionu legume fructe si nu stiu mai cine si in fine am ajuns si noi, am stat pana a calculat alea alea in jur de 20 de produse in 5 minute. In acel timp micro-busul de Real a plecat. Am mai stat pe afara vreo zece minute si apoi am intrat iara sa cumparam si noi VARZA ROSIE si am mers la casa de marcat fix la o casiera care statea langa aia unde am mai stat 30 de minute, pe asta am si filmat-o... am ras cu lacrimi ca nici edcum nu vroia sa zica ca e VARZA ROSIE chiar si adormita ailalta de la casa de langa ia i-a spus asta nici cum... in fine am trecut si peste asta. Am mers acolo la bagaje sa luam o plasa, acolo taicamiu i-a zis la aia daca am stat 30 de minute la o casa de marcat si 2 persoane cati bani ne dati ? ca normal daca stai mai mult de 10 minute iti da 1 leu, aia a spus ca 3 lei, chiar daca eram doua persoane, in fine am lasat de la noi si nu am luat nici un ban...

Mai tarziu pun si video-urile... PS aia din poza e mocaita la care am stat 30 de minute !


Ieri mergand la REAL am vazut in parcare un cort mare alb cu niste imagini verzi pe el, ce sa fie, clubul Green Party organizat de TUBORG si KISS FM. Am facut cateva poze de afara ca inauntru nu m-au lasat sa intru ca eram minor... chiar i-am zis la un nimen`n drum paznic de ala daca pot face cateva poze sa lepun pe internet dar nu ... nu m-a lasat.

Baimarenii care au fost la Party si au poze sa intre pe ID-ul mihai_redbull ! ms
Aboneaza-te aici prin orice feed reader