M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, mai 16, 2008

Radu Mazare are un Studebaker Dictator !


Primarul Constantei, Radu Mazare impreuna cu noua lui masina, un Studebaker Dictator reconditionat complet !
Acumnu stiu pe unde se plimba cu ea sau daca o tine in vitrina. De plimbat nu cred ca se plimba ca nu sunt drumurile asa bune prin Constanta... mai ales strazile pavate alea in care iti indoi masina... si daca se plimba cu asemenea masina trebuie sa o bage in service, cred ca de 2 ori pe zii. Oricum masina arata superb si e foarte eleganta, cand as face 18 ani as vrea si eu una de aia, dar ce drumuri avem mai bine raman la bicicleta sau la PEJEOS !




Eu iti dau BAREMUl tu dai un Mesaj in lista TA de YAHOO MESSENGER cu mesajul de mai jos:
Baremul la MATEMATICA pentru clasele a VII a si a VIII la Varianta 9, le gasiti pe: http://mihaik93.blogspot.com/2008/05/barem-teza-cu-subiect-unic-matematica.html  ! da mai departe

Mai jos aveti BAREMELE  LA TEZA cu disciplina MATEMATICA 16.05.2008 !
BAREM clasa a VIII a ! Da click pe imagine pentru a se marii !


BAREM clasa a VII a ! Da click pe imagine pentru a se marii !


Astazi dau teza la matematica ! Marti am dat la Romana si am luat 7, acum la matematica sper sa iau un 6 ca nu imi place matematica sper un 6 daca se poate si un 7, sa vedem ce subiect cade ! bafta tuturor la teza ! Voi scrie despre subiect dupa ora 2 , cand ies !

Update: Reclame Yahoo !


Am observat astazi ca desupra barei search din Yahoo Messenger acolo unde sunte reclame am vazut o reclama romaneasca, Yahoo face reclame si la firme Romanesti ?