M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, aprilie 26, 2008

Paste Fericit !

Va urez sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate ca asta conteaza. Sa sarbatoriti bine fara excese ca duc la neplaceri.

Cristos a Inviat !


Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Merita vazut


Inmatriculari



LIA si ALI se iubesc erau 2 Dacii una langa alta parcate !

SVF=Sa va f*t :)) frumos nu ? inamtriculat in UE :) 

Si eu te UBY :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Citeam blogu` lu` Piticu si vad acolo un Articol dadea un site si unde trebuia sa raspunzi la niste intrebari si deodata imi vine o intrebare suna cam asa:

Intrebare: De cati barbati e nevoie pt. un sex in grup satisfacator ?
Raspuns:
a. 10 ca sa se satisfaca reciproc
b. 15 ca sa fie un cofrag de oua
c. unu e deajuns !

Cand am vazut varianta b am crezut ca, cad, pe spate :)) 15 barbati fiecare 2 oua avem 30 de oua= un cofrag daca le vopsim de paste e si mai misto :))


Marti am scris pe blog ca nu mai imi merge ID-ul de YM, acum vad si pe la Blogatu pe blog ca nici la el nu ii merge. Acuma ii spun lui Blogatu: Blogatule nu iti mai da e-mailu de YM pe blog deoarece e sparta parola, de ex. daca ai cont pe flickr.com si inca esti logat cu ID-ul de messenger ala care nu merge inseamna ca pass e gresita si mie tot asa mi se intampla. Eu de aceea nu mai pun e-mailu sau ID-ul de messenger pe Blog sunt unii care din motive de plictiseala si stiu si ei sa faca ceva cu calculatorul sparg parole sau flodeaza. Eu intr-o luna de existenta cu blogul am fost floodat 5 zile la rand X(. Mie nu mi se intampla chestia asta prima oara, inainte de mihai_redbull am mai avut un ID si nici ala nu mai merge aparand acelasi mesaj. Cui ii sa m-ai intamplat asa ceva si daca i sa remediat problema sa spuna !