M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, aprilie 24, 2008

Microsoft, inca va mai livra pachete Windows XP !


Se spunea intro vreme, ca Microsoft nu va mai produce pachetele Windows XP, inlocuindule cu Vista. Acum au spus ca inca vor continua sa produca si sa livreze in toata lumea, deoarece lumea doreste. Windows Vista este un sistem de operare ca nu prea a avut succes. Xp-ul este foarte bun, si a fost reinoit cu versiunea Profesional, SP1, SP2, Sp3. Anu viitor sau la sfarsitul anului acesta se v-a lansa Windows Se7en nu pot sa spun nimic despre el deoarece nu stiu si nu prea am auzit mai nimic despre el. Poate va fii mai rasarit decat Vista.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

SMS-uri de Paste

Astazi sau maine voi scrie cateva SMS-uri de Paste , Felicitari de Paste , Mesaje de Paste , Mesaje funny de Paste . Sa vad ce gasesc, cum sunt inspirat :D .
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


CLICK AICI PENTRU A VEDEA REPORTAJUL
Ieri seara, un grup de tineri din Baia Mare, cred ca de la actorie, au refacut si au respectat momentele pe care Isus le-a trait urcand dealul Golgotei. Cred ca au fost sute de oameni care au dat cu privirea sa vada ce se intampla. Tin minte cand eram mai mic vedeam cum Actori de la Teatrul Dramatic din Baia Mare refac Drumul Crucii pe bulevardul principal (Platoul Bucuresti - Pana la Semiluna), ieri nu am fost sa ii vad dar am vazut un reportaj pe Realitatea TV.
Video: realitatea.net
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Ziarul Libertatea !

Astazi in ziarul Libertatea, intr-o pagina cred ca pagina 2, erau trei articole. Primul era cu Adriana Elisei in care spunea ca " Nu ma marit cu Chivu pentru bani al doilea articol arata ca " Saxofonistul lui Guta a fost inmormantat" si al treilea articol prezenta " Cum sa scapam de hemoroizi " parca. Am ras cu lacrimi, toate cele trei articole sau nimerit pe cinste pe aceeasi pagina. Inceputul cu Nunta, apoi cu Inmormantarea saxofonistului si apoi scaparea de Hemoroizi ! :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader