M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, aprilie 19, 2008

Timpuri Noi - Tata Super melodie !



O melodie superba, ascultati si dati-va seama ca timpul trece si nu profitam de el alaturi de parinti !

Super Pii Pii Brothers, este un joc pentru consola Nintendo, in care trebuie sa nimeriti cu un jet de urina virtuala niste pisici care ies de sub capacele de WC-uri tot virtuale. Jocul este foarte caraghios, dar cam stupid. Ce fericita e tipa din filmuletul de mai jos, se simte si ea bine ca are... :))


Un Blog de la Maramu` Mihaik93.blogspot.com
Cum ti se pare bannerul ?
Astept pareri :)


Eu folosesc:
Opera
Mozilla Firefox
De ce folosesc Opera ?
Cu opera descarc de pe internet deoarece cand descarc mai multe fisiere deodata viteza este egala nu ca la FireFox ca un fisier se descarca cu 2 Mb/s si altu cu 130 Kb/s, Pentru navigarea pe internet Firefox se incarca foarte rapid, am o siguranta foarte mare, interfata draguta. La Opera am gasit foarte multe bug-uri,cateodata cand intru pe YouTube se blocheaza filmuletul din 2 in 2 sec si trebuie sa dau play non-stop sau se viruseaza foarte rapid. Deci Opera e buna dar FireFox e si mai buna !
Dar tu ? Tu ce browser folosesti ?

Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Clipul zilei !


prea frumos :)) am ras cu lacrimi

Nokia a prezentat ultima sa invenţie: camerafonul mobil translator, denumit Shoot-to-Translate.
Scopul este de a face mai usoara vacanta turistilor in alte tari, dar deocamdata poate traduce din chineza in engleza, dar daca va avea succes vor fi bagate in soft si alte limbi. Daca apare in Romania imi cumpar si eu, sau softu daca se gaseste pe internet il cumpar sa nu mai cumpar tot telefonu.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader