M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Parerea mea este un videoclip frumos, cu scene superbe... daca cautati si voi pe youtube gasiti cred si alte versiuni ! Sper sa va placa.
Începând de astăzi, 21 martie, compania Ford este acţionarul majoritar al fostului centru de producţie auto, Automobile Craiova, se arată într-un comunicat oficial al companiei Ford.

Finalizarea tranzacţiei a avut loc astăzi, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul fabricii din Craiova, prin semnarea documentelor oficiale de către Sebastian Vlădescu, preşedintele Comisiei de Privatizare a Automobile Craiova şi Lyle Watters, Director Business Strategy al Ford Europa.
Sursa: The Money Channel


Incredibil!!! Meciul dintre Rapid si Steaua a fost oprit chiar de suporterii prezenti la meci, la scorul de 1-0 pentru giulesteni. Dupa ce a fost lovit de un obiect din tribuna, arbitrul Alexandru Deaconu a amenintat ca va opri partida daca suporterii vor continua sa arunce cu obiecte din tribune. Fanii nu au incetat, iar Deaconu a pus capat meciului, chiar daca la statia de amplificare fanii au fost rugati sa se opreasca.

Crezi ca suporterii Rapidului au procedat corect? Comenteaza aici: