M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Regizor: Sergio Leone
Producator: Produzioni Europee
An: 1966 SUA
In rolurile principale: Clint Eastwood, Eli Walach, Lee Van Cleef
Gen: Western, Actiune
Despre: Cel Bun, cel rău, cel urât, scris de Agenore Incrocci, Furio Scarpelli, Luciano Vincenzoni si Sergio Leone este cel de-al treilea si ultimul film western din trilogia spaghetti a lui Clint Eastwood.
Regizorul Sergio Leone înlocuieste crezul puritan al dreptătii, atât de arhicunoscut în orice western Hollywood, cu un punct de vedere cinic si prăfuit asupra mortii si moralitătii, exemplificat de un grup de banditi fără scrupule care se vor întrece în a descoperi o comoară îngropată într-un mormânt fără nume.
Lui Clint Eastwood, evident (si nu tocmai) “Cel Bun”, si iremediabilului (dar cu unele dubii) "Cel Rău" Lee Van Cleef, li se alătură un adevărat veteran al westernului, Eli Wallach, cu sigurantă (sau poate nu) “Cel Urât”.
Intriga complexă, presărată din belsug cu trădări si dueluri sângeroase, îsi croieste drum prin Războiul Civil American, pentru a se sfârsi într-un veritabil dans al mortii.
Fără îndoială, cel mai important western italian, acest clasic al anului 1966 aduce cu sine si o coloană sonoră inegalabilă, semnată de Ennio Morricone. Sursa: cinematex.ro


SUBTITRARE: Click aici. (subtitrarea merge doar la filmul descarcat in 2 parti fiecare parte a filmului având 700MB)


Trailer:


Aboneaza-te aici prin orice feed reader

1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, vad ca iti plac genul asta de filme atunci iti sugerez sa te uiti si la: Mio nome è Nessuno (My name is Nobody / Numele meu e Nimeni)
http://www.imdb.com/title/tt0070215/

http://en.wikipedia.org/wiki/My_Name_Is_Nobody

Trimiteți un comentariu