M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, august 01, 2008

Inundaţiile, oamenii şi presa !

Cu vreo trei zile în urmă am văzut poza alăturată pe un site de ştiri (nu mai ştiu care site că cineva pe YM mi-a spus) în care sătenii stăteau la crâşma din sat la o tărie. În acel timp jandarmii se chinuiau să construiască diguri, pentru ca apa să nu intre în gospodării. Din poza alăturată reiese că ţăranii români sunt nişte imbecili, leneşi şi "domni". Cum au venit inundaţiile, hop şi reporterii, punând întrebări care mai de care mai proaste, " Apa va luat tot ?" " Cum vă simţiţi" "De câte zile n-aţi mâncat", păi cum dracu să se simtă omu, atunci când toată averea lui nu mai există ? se poate simţi bine ?.
O întrebare aiurea cu o exprimare foarte nasoală pusă chiar în direct, zicea "Ce vă mai doriţi de la viaţă ?" aşa urât a fost adresată încât parcă viaţa le-a dat tot şi dacă mai vor încă ceva. Gafele sunt multe pe care tot poporul le-a auzit de genu:

Reporter: Câţi locuitori din această comună sunt plecaţi în străinătate?
Un om: Trei sferturi.
Reporter: Păi comuna asta are 9.000 de locuitori, trei sferturi ar veni... 3.000 de locuitori plecaţi din comună.
Ştiu şi eu că la jurnalism nu se face matematică, dar lucruri esenţiale pe care şi un copil de clasa a III a le face în 10 sec....
Inundaţiile trec, gospodăriile nu mai sunt, posturile de televiziune au făcut audienţă (nu au depăşit OTV-ul) oamenii se plâng, Băsescu, Tăriceanu şi miniştrii le-au făcut o vizită sinistraţilor... toate trec, prostia rămâne.

2 comentarii:

Anonim spunea...

de ce ai scris pe poza adresa blogului tau.Ai facut tu poza?Ai platit dreputrile de autor?

Anonim spunea...

Felicitari pentru blog !

Trimiteți un comentariu